ölandsfynd

På öland finns det loppisar i praktiskt taget varenda hörn. Och eftersom det var mig som mamma och pappa drogs med så hade dom inget annat val än att bromsa in bilen varannan  minut för att låta mig rota i lådor och på hyllor efter saker att fynda. Hur som helst så fick jag med mig några fina saker hem, och dom ska ni få se nu.

I en loppis som en tant och farbror hade i sin bod fanns det mycket fint. Bland annat den här tidningen från 1964, som jag genast la beslag på.
Den är full med roliga reklamer, vackra bilder och fin inspiration.


På en annan loppis köpte jag 10 st gamla filmisar för 3 kronor styck. Blev väldigt glad när jag fann dom, eftersom jag har drömt om att ha några stycken (eller jätte många) efter att jag såg lilla jönssonligan och cornflakeskuppen för första gången.


På vägen hem från Öland stannade vi i en fin liten by med kullerstensgator, stockrosor och en egen liten hamn. När vi gick runt där och tittade på husen och allt annat fint så hittade vi en hattaffär, i vilken jag köpte den här tjusiga 20talsinspirerade hatten. Jag känner mig som Blair Waldorf när jag har den på mig.

Och det var mina Ölandsfynd det.


Agnes.

Kommentarer
Postat av: Juliet

Och vilka jättefina ölandsfynd sen.

2011-08-03 @ 05:46:46
URL: http://ohnightdreamer.blogg.se/
Postat av: Ellen

Vilka fina fynd. Jag var på gotland för några veckor sen, där fanns det också loppisar överallt men alla var jättedåliga :(

2011-08-05 @ 19:38:40
URL: http://helpmeclosemyeyes.blogspot.com
Postat av: Ina Jacobsen

Filmisar, något av de finaste som finns! Lyckan är fullständig om man finner dem på loppis :) jag har ett par stycken, dock inte framme men de är nog på tiden att de får en helig plats i hemmet!Kram på dig!

2011-08-11 @ 22:51:15
URL: http://magasinsgatantretton.blogg.se/
Postat av: Elina

Åh. Sist jag var i Hälsingland fyndade jag elva filmisar och tre tidningar från 1938.

2011-08-13 @ 10:39:37
URL: http://crossoceans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0