släpp fångarna loss det är vår!


Ahhh! jag var ju i huvudstaden som sagt å där knallade vi lite på långholmen, och efter en stund sätter vi oss på en kulle och vad ser jag mitt emot mig FÄNGELSET DÄR DOM SPELAR IN SLÄPP FÅNGARNA LOSS! ahh galet, min favorit film! Så vi knallar in där bakom muren och vad får vi se... jo de dära gångarna där fångarna få gå, när de sjunger! och vakttornet där hasse sitter! ahahahaha


iiiiihhhh altså jag kan inte sluta jubla liksom!


/Klara


sammetHej kompisar! i stockholm köpte jag en sammetströja på myrorna som jag letat efter hur länge som helst!
Sen hittade jag ett par cykelbyxor på weekday som jag bara måste ha, så jag köpte dom. När jag va liten hade jag värdens finaste chockrosa cykelbyxor med blåa ränder på sidan. Snajsiga som tusan.

Men nu ska jag återgå till Tornado - filmen nivet, galenskaparna.

Kram från Klara


sommarLite fint för öronen lyssna på Ane Bruns the three house song.


ganskanytt


fjärils spännen från hm


salut!

Jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen, men när det är sol ute så vill man inte sitta inne vid datorn. Men nu ska jag börja uppdatera mera. I lördags kom jag hem från seglarskolan, det var ett utav det roligaste jag någonsin gjort!
Men imorgon kommer jag åka till stockholm och stanna där till på fredag, jag ska träffa frida och hanna.mockajacka - mammas från 70 - talet (den finaste jackan som finns)
linne - hm
kjol - åhlens
scarf - indiska

förresten jag har klippt lugg, jag fick ingen bra bild på det men en kort en.

/Klara

ciao!

Nu far jag.
Agnes.

musik potentialBara en del av min gosedjurkanins musik potential.
A

Gråtande clowner och galoperande enhörningar
Klänning, Myrorna
Näsa, Cirkusen

Hejho gått folk, här är jag. Det var ju ett tag sen. Men tyvär är jag inte här för att stanna. Så fort det blir fint väder åker min familj och jag ut med båten. Men som värdret är för tillfället tyder det ju inget som helst på att vi snart åker. Men fram tilldess ska allt va som vanligt, sen har ni ju Klara också. Nu ska jag läsa några av alla mina 163 inlägg på bloggkoll.
Adjöken Fröken, Agnes.

cantamos?Här är min andra broder som aldrig förr har visats på denna blogg. Jag slår vad om att han känner sig hedrad. Medans jag hade det treligt i Gränna spenderade han sin tid i Götet tillsammans med min andre bror och mamma. Där gick han och skaffade sig en finfin tröja på weekday(se bilden) för sisådär 150:- inte så pjåkigt va?
Agnes.

polkagrisAllt detta införskaffades i den lilla lilla staden Gränna där jag har spenderat veckan som gått tillsammans med fina vänner från cirkusen. Det har blivit uppträdanden (såklart) och en massa polkagrisar. Nu är jag då hemma men far igen om några timmar så ni ser mig inte på cirka en vecka.

The Beatles T-shirt, såpbubblor och miniparaply i spets är köpt på en marknad, clown näsan har jag köpt i cafetältet på cirkusen eftersom jag agerade clown när vi var ute och minglade på stan, Shortsen har jag köpt på rödakorset som låg i ett litet gatuhörn i Gränna, Skorna kostade 50:- styck i en liten skoaffär där alla skor låg hullerombuller på hyllor och i lådor.

Agnes.

hejdå

Hörni, den senaste tiden har jag inte lag in några inlägg men jag har ett skäl! min dator hr gått sönder men nu på någe sätt funkar den igen? Men bloggen kommer stå still lite till nu för agnes är borta på landet och jag och min kära o nära vän Hilda ska på seglarskola, där ska vi lära oss att sätta segel, navigera och sådant. Men ni får ha ett fortsatt trevligt lov!
Puss och kram skumbanan / Klara

Adios amigos!

Nu far jag till fjärran städer och återvänder inte för ens om 14 dagar. Blir ni allt för desperata får ni komma och kidnappa mig, men det hoppas ja inte på. Undertiden tänkte jag att ni får gissa hur många blogginlägg jag kommer ha att läsa på bloggkoll när jag kommer tillbaka. Den som kommer närmast svaret vinner äran!
Adjöken fröken, Agnes.

dansing shoesKära vänner.
Här med förklara jag dessa skor för de finaste i världshistorien. Inte bara enligt mig för jag tycker värkligen de är oerhört snygga! Snygga med tre G om det nu skulle gå för sig! De var de första skor jag köpte på Hela människan och jag föll för dom vid första ögonkastet. Jag bar dom jämt och ständigt i början och alla på min skola hade varsin åsikt om dom. Men vad det än var för åsikt så brydde jag mig inte! Ibörjan tyckte jag det var så roligt att det var spikar i sulorna så när jag slog med ett på visst ställe i marken så lät det som en stäpp sko. Jag ska alltid ha dom i sko hyllan, även om jag har växt ut dom! Så nu vet ni det.
Agnes.

läppbalsam mani


Paraply, Hela människan
Tröja, Indiska
Byxor, Myrorna
Väska, Hela människan

Hejhej
Jag har gått och fått läppbalsam mani (typ). Jag har nämligen gjort mitt eget (gör inte som lisaplace har sagt och bara ta i honung, det funkar inte).

Just nu är jag ytterst osocial, eftersom mina kusiner sitter och diskuterar saker inne på min broders rum. När vi var små lekte vi alltid " jag går igenom tullen med", men jag fattade aldrig reglerna. Snart vankas det grillat fast än att det regnar ute. mummsfillibaba!

hubba bubba
uppifrån och ned:
Virkad basker, Jacquelines
brillor, gåva
Linne, Hela människan
Kjol, gåva + sytt själv

Snart kommer finafrida och då ska jag fråga henne om vi ska baka kladdkaka.
Agnes.

hej ho!

Hej gott folk.
Nu är jag tillbaka igen, men det blir inte långvarit. För på tisdag kväll åker jag på cirkusturne till gränna för att uppträda och umgås med kära vänner. Sen direkt efter far jag till landet för lite seglar skola. Men nog om det, för nu är jag hemma.

PS.Det gungar fortfarande i mitt huvud sen vi var ute med båten. Störande.DS.
Agnes.

nytt å sådär


dagens låtKite - Last girl in japan

Jag är sjuk och Agnes är inte hemma. Bloggen står lite still så länge, men bara lite för ibland när jag mår lite bättre kan jag fixa några inlägg. Men sjukheten förstörde min dag idag, jag och jacqueline skulle ha det mys hemma hos henne på landet. Men jag får nöja mig med att mamma skulle hyra film åt mig och såska jag koka te. Imorgon kommer Tage hit, hoppas att jag är lite friskare då för det var så länge sen han var här! Adjö.

/Klara


Hejdå

Hej då gott folk!

Nu far jag min kos till den minst sagt underbara ostkustens skärgård. Ut över haven med vår finfina träbåt. Och hem bär det igen på söndag. Ha det finfint!

Agnes


The fool on the hill


T-shirt, JC (min)
Byxor, Monki (tror jag)
Skor, dinsko (vet jag)
Hatt, Things at times

Här är söta Jacqueline. Med lika fina kläder som vanligt!
Agnes.

downtown trainHejhej.
Jag skulle bara meddela att jag her en ny klänning. Den är blå och 30-talig om jag får säga min mening. Den bar jag idag när vi hade picknick i kärleksparken. Till det hade vi bakat finfina cupcakes(eller hur det nu stavas).

Lisaplace - Släng dig i väggen!
Agnes.


hej

hej hopp!
Nu när det är sommar blir det ju lite färre inlägg. Men jag skulle bara meddela att jag är tillbaka från två veckors resor.
Klara.

RSS 2.0