svar, del 1

Ni var ju två på bloggen innan, var har hon andra tagit vägen?
Ja, ni som har läst min blogg ett tag vet ju att Klara också var med och bloggade förut. Som jag kommer ihåg det sa hon att hon inte tyckte det var kul längre och att hon ville sattsa på skolan i år och jag vet att hon har mycket i skolan just nu. Men Klara har en egen liten blogg där hon gör inlägg bara ibland. Här hittar ni den.

snygg Klara

Var bor du, vilket landskap eller stad?
Jag bor i självaste Östergötland, mer säger jag ej.

Skulle inte du kunna lägga upp någon sybeskrivning på hur man syr ett klädesplagg, skulle bli jätte glad.

Självklart! Nu var det ju ett tag sedan jag sydde något, men så fort jag sätter mig i arbete ska jag försöka göra någon beskrivning.


varför började du blogga?
Faktum är att det var Klaras ideé att börja blogga. Det började med att hon visade mig några bloggar som hon tyckte om tex moderniteter och efter ett tag frågade hon om vi skulle starta en egen blogg. Sagt och gjort. Till en början hette vi "Skumbananerna", men så bytte vi till "Rosetter" för vi var inte så nöjda med vårat gamla namn.

Vad gör du på din fritid?
På min fritid tränar jag cirkus 5timmar i veckan, spelar saxofon och gitarr. Ca en timma om dagen sitter jag också vid datorn och bloggar här. Sen måste man ju ta tag i sitt skolarbete ibland också och göra läxor och självklart är jag med kompisar så fort det finns tid.

bästa semestern?
I våran familj åker vi inte så mycket utomlands, men på sommaren åker vi ut med våran fina båt "Enea" i skärgården och lägger till vid olika naturhamnar, vilket alltid är lika mysigt. Men min resa till tysklande för 3 eller 4 år sedan var riktigt fin.

Är du nöjd med ditt utseende?
Vissa dagar är jag nöjd och andra dagar inte. Dagar när håret känns flottigt och finnarna tar över makten lite för mycket i mitt ansikte känner jag mig mindre fin. Men dagar när mitt hår är nyduchat och jag har min fina sjömansskjorta på mig känner jag min rysligt fin.
 

Ålder?

Jag är 13 år
 

Vad är det bästa som finns?
Åhh... klurig fråga det där. Men jag tycker nog att det bästa som finns är att krama om sina föräldrar och kolla på "vänner" med Klara.

Har du någonsin varit riktigtriktigt kär?
Faktum är att jag är riktigtriktig kär just nu. Jag har aldrig varit kärare än nu. Det tråkiga är bara att denne person inte är kär i mig tillbaka.


Berätta om din familj. 
Jag bor med min mamma, pappa, två bröder och några fiskar i ett gult hus. Pappa är musiklärare och mamma är dagisfröken. Min ena bror går på min skola i 8:an och min andra bror går i tredje ring i musik och estet linjen. Båda mina bröder  är himlans duktiga på gitarr och (enligt mig) klär sig snyggt.

vilken är din bästa årstid?
Vår, sommar och tidig höst, för på våren är det så fint ute med alla blommor som kommer upp ur marken och sommaren tycker jag om för det (oftast) fina vädret och sommar lovet, då vi brukar åka ut med båten och bada hos min farmor på landet och den tidiga hösten tycker jag om för alla fina färger.

Favvoritgodis?
Hmm... dödskallar måste jag nog säga, eller mjölkchoklad med mintkrokant.


Resten av svaren kommer snart. Hoppas ni är nöjda änsålänge.
Agnes

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är jobbigt att vara kär. det som är jobbigast är att man tror att det inte finns någon annan (fast det gör det ju), släpp den kärleken. det kommer en ny. kram på dig!

2008-11-13 @ 20:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0