svaren del 1

Kan du berätta lite om vad du gör på cirkusen?
Svar: Självklart! Jag är med i en trupp som kallar sig för shielas. I den lär vi oss att bygga mänskliga pyramider. Själv är jag i mitten eller högst upp.


Elin i rep i vårat cirkustält.

När började ditt intresse för lite "gammeldags" kläder ?
Svar: Oj, jaa... jag vet inte riktigt. Någon gång när Klara och jag startade den här bloggen kanske. Jag har alltid varit intresserad av kläder och innan jag fick den stilen jag har nu, hade jag en milt punkig stil. Jag gick ofta omkring med hängslen som hängde och min svarta favorit slips och om jag var på riktigt bra humör kunde jag ha en hatt på mig också. Om jag ska vara ärlig är det nog mina brorsor framför allt som har inspererat mig till den stilen jag har nu. Men det var tack vare mina kompisar som jag började köpa second-hand och det var nog jag som förde in det som trend i familjen (dock bara till brorsorna, mammma och pappa har aldrig varit några stora fan till andrahand).

vintage och second-hand butik "Misoui" i Linköping.

Hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad?
Svar: Det vet jag inte riktigt. Nog för att jag shoppar mycket, men tack vare min vana att köpa det mesta i andrahand så blir det nog inte sådär jätte mycket. Runt 100-200 kronor kanske.

Om du får önska dig vad du vill i klädväg vad vill du ha då?
Svar: Vad jag vill!? Oj, hjälp vad svårt. Men jag får väll säga den perfekta klänningen, eftersom det är den jag ständigt är på jakt efter. En fin 50tals klänning ska det vá. Med mycket vidd i kjolen. Eller varför bara EN 50-talsklänning? Jag skulle gärna ha hundra av dom!

Den här klänningen skulle inte vara helt fel att ha. Bildkälla.

Du vinner en resa och får bestämma ett land du vill åka till vilket land hade du valt då?
Svar: Det finns väldigt många länder jag skulle vilja besöka. Men eftersom jag är väldigt reserädd av mig så är jag inte så pigg på att åka någon stanns för tillfället. Men i framtiden skulle jag väldigt gärna vilja åka till Brasilien eller Tanzania. Ja, det kanske kom som en liten överraskning, men anledningen är att det är dom två länderna min mormor har besökt och min mormor är en av mina bästa kompisar. Ofta när jag besöker henne så berättar hon om sina resor och visar gärna bilder till. Jag tycker det är jätte kul att höra och blir jätte facinerad av de två länderna. Där för vill jag åka dit. Men jag vill också gärna besöka Paris och USA.

Vilken kändis kille gör dig knäsvag?
Svar: JOHNNY DEPP!!!!

Hur underbar?

Vad lyssnar du på för musik?
Svar: Jag har en väldigt bred musiksmak. Men tack vare mina brorsor blir det mycket jazz som spelas om dagarna. Själv tycker jag bäst om jazz med sång till och min stora sångförebild är Rigmor Gustafsson. Jag tycker mycket om "hot jazz" och "blues" också. Charlie Parker lyssnar jag en del på. Men jag tycker också om vanlig pop, så som moneybrother, Jens Lekman, Ane Brun m.m. Men för tillfället skulle jag bara kunna leva på Cornelis Vresvijk. Han är nog min strösta förebild för tillfället (iallfall när det gäller musiken).

Om du får äta vad du vill , vad äter du helst då?
Svar: Ris med kyckling och gräddsås. Mums!!

Favorit affär om du inte får välja någon second hand butik?
Svar: Oj, den är svår. Man kan ju inte förneka att H&M är en bra butik, men jag tycker också att Åhléns har fina kläder.

Min fina volangklänning från H&M

Vilka bloggar läser du?
Svar: Alla som står i min länklista + en massa kompisbloggar som jag inte prenumererar på, men går in och kollar på, då och då. Jag tycker ni ska gå in på Emmas blogg, för hon tar så fina bilder och är så himla söt och snäll. Det var hon som gav mig min fina sjömansklänning!

Vad är det finaste du vet?
Svar: Drömmar! Det finns inget bättre. Gärna dagdrömmar, men att drömma under natten är inte helt fel heller.

Sommar , Höst , Vinter eller Vår ? 
Svar: Försommar, för då blommar alla blommor.

Äppelblom

jag har alltid undrat över om du är 96a eller 95a?
Svar: Jag är 95:a

hur länge du klätt dig sådär fint (alltså med egen stil och så)...?
Svar: När Klara och jag startade den här bloggen, blev det nog så. Det var då jag fick grepp om  second-hand.

var någonstans i sverige bor du?
Svar: I Östergötland.


Här har ni dom första svaren på era frågor. Hoppas ni är nöjda!

Agnes.


Kommentarer
Postat av: emma

agnes du är alldeles för söt!

2009-08-03 @ 00:06:46
URL: http://breathaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0