svar del 2

Du lyssnar ju på Miss li, det vet jag och Håkan Hellström har jag också för mig, men, gillar du Salem al Fakir och Timo
Räisänen?
Svar: Jo, Miss Li har jag lyssnat en hel del på, men inte lika mycket längre. Visst, hon är riktigt bra, men jag tror att jag har tröttnat lite på henne (men ni ska veta att hon är sjukt bra live!!). Håkan Hellström lyssnar jag på en hel del. Jag tycker han är riktigt bra, men jag har inte riktigt råkat ut för den där "Håkan Hellströmsjukan". Men, jovisst! Både Salem al Fakir och Timo Räisänen är bra, men jag lyssnar inte sådär jätte mycket på dom.

Vilket gymnasie-linje planerar du att söka in till?
Svar: Musik och estet eller mode och design

Har du någon pojkvän?
Svar: Nix Pix.

Gillar du Eriks hjälpen ( i norrköping)?
Svar: Jorå, det är bra där. Dom har ju inte världens största urval kanske, men visst är det mysigt!

Ogillar du Blondin-bella?
Svar: Jag varken gillar eller ogillar Blondinbella. Eftersom jag själv inte läser hennes blogg har jag inget emot henne.

Vad tycker du bäst om (i norrköping alltså) Kulturnatten eller Augustifesten?
Svar: Kulturnatten, helt klart!

Längtar du tills skolan ska börja? 

Svar: njaee... inte precis. Det som jag mest ser fram emot inför skolan är att jag får börja spela igen. Och iår ska jag börja en fördjupningslinje, det ska bli kul!

en helt vanlig dag?hehe

Svar: Oj, hehe... jag vet inte riktigt. Men om jag ska ta en vanlig skoldag brukar den väll se ut ungefär såhär: Jag stiger upp ca halv sju på morgonen, då äter jag frukost och duchar och allt sånt. Sen möter jag min vän Alice ca klockan åtta vid rondellen och tillsammans cyklar vi till skolan. Sen går jag i skolan till ca klockan 3. När jag kommer hem äter jag oftast lite och sen sticker jag iväg till cirkusen eller till gitarren. När jag kommer hem från det duchar jag (om det är cirkusen jag har kommit hem ifrån alltså) och äter lite. Sen blir det väll lite teve/dator/plugg-tajm, sen går jag och lägger mig nån gång vid tio-elva.


har du haft ett riktigt förhållande någon gång?
Svar: Ja, det kan man väll säga att jag har haft.

Social eller blyg?
Svar: Dom flesta skulle nog kalla mig social, vilket jag antagligen är. Men igentligen är jag blyg och ångrar oftast dom översociala grejerna jag gör.

Dröm utseende för en pöjk?

Svar: Asså, jag vet inte riktigt om jag kan svara på den här frågan, för det varierar så himla mycket. Som när jag var kär i en pojke med blont hår och blåa ögon, var ju det det bästa som fanns och nu, jaa... nu är det annat som faller mig i smaken.

kan du ha en dag då du känner dig. misslyckad, ensam, ful och allt det där? men det borde du inte ha men;)

Svar: Ja, ganska ofta nuförtiden faktiskt.

Jag är inte säker men jag tror du känner elin (elinblogg), är det så? och hur isf?
Svar: Känner och känner. Vi har fått bra kontakt över internet iallafall, vilket jag är så himla glad över, för hon är en sån himlans underbar tjej!

Vem tar alla bilder på dig?
Svar: oftast tar jag dom med hjälp av sjävutlösaren och stativ, men har jag tur så kan mamma vara snäll och ta dom på mig.

Vad har du för kamera?
Svar: En Sony dsc-w110.

Asså, hur är det igentligen med din cirkus? Bor hela din familj i husvagn vid cirkusen eller?
Svar: hehe, njaa... riktigt så är det inte. Cirkusen är ett fritids intresse, precis som att spela fotboll eller vad som helst. Man kommer till träningslokalen på sin fritid och tränar, sen ha man uppträdanden under vår och sommar halvåret.

Här var de sista svaren och frågorna!

Agnes.


Kommentarer
Postat av: elins

så sött att det var en fråga om mig. haha! (:

2009-08-04 @ 18:50:50
URL: http://elinblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0