rea-fynd och nyårsklänningarNågra fina rea-fynd, trots att man har lite skuldkänslor efteråt. Att köpa nyproducerat är kanske inte det mest miljövänliga, men när det nu händer så sällan så kan det ju lika gärna vara på rea:n. En kofta med körsbär på från H&M, en ryggurringad t-shirt från JC och ett diadem med påfågelfjädrar på från Lindex, fick förlja med mig hem.
Second-hand blir det däremot i morgon tillsammans med Sara. Då bär det av till HelaMänniskan för att införskaffa ett fint spetstyg till min blivande nyårsklänning som jag började på idag och om jag har tur kanske det blir ett par skor också (jag är i nöd av ett par sådanna, men man vet ju aldrig med second-hand). Klänningen får ni se imorgon.

Agnes


klapparnaDet här är julklapparna jag fick denna julen, men jag råkade glömma att filma "vänner"-boxen och de vita vantarna med pärlor på som jag också fick. Jag är jätte glad för alla fina klappar, tack så mycket!


Agnes.


julafton

Mina juldagar har varit smått underbara. Här är några bilder ifrån julafton hos familjen Persson/Larsson.


En liten bit av julbordet, mumma!


min lilla gran du är så fin, du luktar gott av terpentin...


Tomten och jag


Tomtebloss

Det var den julen.

Agnes.


man vet att det snart är julafton när...


...det bara är en lucka kvar i kalendern


...man spelar julmusik på hög volym


...man har bakat klart alla pepparkakor


...Ernst är på teve


...allt julgodis är klart


Agnes


minijul med valdorfvibbarJag har spenderat min sista söndag i advent med att ha suttit i två timmar och tovat ull tillsammans med lite släkt och familj, efter en utsökt lunch. Det hela var som en minijulafton. jag åstakom en lucia och en liten tomte med stor näsa. Valdorf, here i come?

Agnes


ny design

Ja, som ni ser har jag fifflat lite med designen. Det kändes bra med en lite förändring, plus att det blev lite mera julstämning med den lilla tomteluvan högst opp. Vad tycker ni, blev den bra?

Agnes


jag har den äran att gratulera!

Igår fyllde min blogg två år. Det ni! Så därför tänkte jag utbringa ett fyrfaldigt leve för min blogg, den leve, Hurra Hurra, Hurra, Hurra!! Så här har mitt senaste bloggår sett ut:

Flott!

Agnes


16:e december


kappa och halsduk, H&M
skor, vagabond

Igår och idag har vi haft en massa repetitioner inför julkonserten som vi ska ha nu om bara några timmar, så just nu sitter jag här med fina Sonia och peppar för fullt. En rolig grej är att vi ska sjunga tillsammans med Markus Krunegård (som är ett gamalt Hagamusikklassbarn) och Nisse Sandström, flott! Önska oss lycka till!

Ps. Det ligger minst en decimeter snö ute, jag är överlycklig! DS.

Agnes


12 december
kofta och t-shirt, Lindex
byxor, JC
brosh, Second-hand

Denna helg kommer jag minst sagt ha fullt upp; fyra lucia tåg och mellan dom ska jag försöka klämma in lite julklappsshopping, julpyssel och pepparkaksbak. Puh!

Agnes


en hövinster?


Simon and garfunkel-leaves that are green

I denna konstiga tid som man skulle kunna kalla en blandning mella höst pch vinter (en hövinster?) skulle jag gärna sitta inne och blogga, pysslar och sy dagarna i ända. Men eftersom lucia är här med allt vad det innebär för en musikklassare, julkonserten närmar sig och våran dator är trasig, så kan nog inte mina önskningar gå i uppfyllelse på ett tag. Här får ni iallfall en låt som fick mig att överleva hösten 2009. Flott!

Agnes

Ps. Snart ska jag få det lite mysigt här på bloggen med fler inlägg och ny design. DS.


fin helg


skjorta, myrorna
kjol, gina tricot
kängor, vagabond

Efter en minst sagt hektisk vecka, med inlämningar, prov, konserter och mycket plugg, så är det äntligen fredag! Jag tror jag kommer då en fin och välförtjänad helg. Imorgon fyller mamma år och på kvällen ska fina Hedda ha födeledagskalas. Det blir fint! På söndag är det ju andra advent och då blir det nog en hel del julpyssel och förhoppningsvis kommer det bli lite mer julstämning här på bloggen också. Flott!

Agnes


lucka ettDen första luckan i kalendern är nu öppnad och allt käns bra. Vi har inte så där över mycket saker i skolan och jag har äntligen fått kläm på alla lucia sånger till julkonserten. Det enda irriterande är att våran dator forfarande inte funkar, eftersom den där snubben som skulle komma och fixa den idag, blev sjuk. Jag som skulle fixa en ny och fin design till bloggen och göra lite julstämning med fina (och framför allt fler) inlägg, men jag antar att det får vänta ett litet tag till, snyft...

agnes


RSS 2.0