we can talk things over a little time
klänning, lånad av Emma.

Äntligen är det fredag. Ändå längtar jag tills på måndag, för då har min klass och jag musikcafé. Vi ska repa hela dagen och så börjar det klockan sex på kvällen.  Varenda kotte i min klass är så duktig, så det är det nog ingen tvekan om att det blir bra (peppar, peppar ta i trä). Önska oss lycka till!
Agnes.

tjusigtDet här tyckte jag var himlans tjusigt!
Agnes.

högerlugg


tröja & kjol, HelaMänniskan
sjal, gammal som gatan
skor, DinSko

Jag har dragit min lugg åt höger.
Agnes

allt bra roligt

Idag tog jag en tripp till HelaMänniskan direkt efter skolan.


Där fann jag en fin bordslampa för 40 riksdaler...


... och en "Knasen" tidning. Knasen är allt bra roligt! Sen kostade den inte mer än en klubba.
Agnes.

hjärtan och spets


Alltihop är second-hand, förutom koftan. Den är ifrån H&M

Idag gick jag iallafall till skolan. Där var Jonathan tillbaka, efter ett halvår på Nya Zeeland. Efter skolan gick jag in en sväng på myrorna innan min gitarr lektion. Där hittade jag en jätte fin blus med spets och hjärtan på, som jag inte köpte. Fast jag ångrar det lite såhär nu i efterhand.
Ps. väskan på bilden är ny, är den inte fin?Ds.
Agnes.

tidsfördrivDagarna när jag varit sjuk har jag fördrivit med hjälp av färg, pänsel och de två sista, oerhört spännande Harry Potter böckerna. Trots att jag var inställd på att hitta på en massa roliga saker under lovet så tycker jag att det var ganska mysigt att vara sjuk, nu såhär i efterhand. Fast inte när man låg och svättades i 40 graders feber.
Agnes.

linnebyxor och tjusiga middagar


flugan, skjortan och kavajen, HelaMänniskan
koftan, Wester
jeans, Acne

Såhär tjusig var August i onsdags när har var på middag hos fina Stina. Själv är jag inte lika tilltalande, iförd mammas gamla linnebyxor, en stor t-shirt och fettigt hår. Inte ens idag, efter en vecka och en dag är jag frisk. Influensan är minsan en bedrövlig sjukdom. Dock räknar jag med att kunna gå till skolan på tisdag. Till alla er stackare där ute som också ligger nedbäddade i influensan, säger jag, krya på er!
Agnes.


gröna broar och ståtliga tulpaner


En dag i vintras, när solen sken som om den nyss tänts, när snön låg aldelles perfekt för Lotta på bråkmakargatans kälke, när mina kinder lyste rosa som den ståtligaste tulpan, när inga bekymmer fanns. Bara mamma, jag och ett café.

Idag mår jag lite bättre måste jag säga. Det känns som att febern har sjunkit ännu en grad men hostan är den samma irriterande och skorrande som förut. Urs&tvi! Jag hoppas på att jag mår bättre i morgon, så att jag kan gå på min clownträning på lördag. Efter ett års clowneri-uppehåll, så ska vi äntligen sätta ihop ett nummer igen!
Agnes.

självförtroendet

Ja, nu har jag ju varit sjuk ett längre tag, men ändå har inte febern sänkt sig mer än till 38 grader.

Hursomhaver, så gick jag igenom alla era kommentarer igår (nu ljög jag, nästan alla) och när jag läser kommentarer som "Jag har kommit att bli helt beroende av din blogg . Jag kan sitta och läsa gamla inlägg i sträck" eller "din blogg gör mig glad och ger mig ökad tro på de unga", så vet jag varför jag bloggar.
Men också dagliga kommentarer så som "Oh,så fint" eller "Du har alltid så fina kläder" ger mig ökat självförtroende.

Många har också förvånats över att jag bara var 12 år och 13 som jag är nu men ja, det är jag och stolt över det är jag också. För jag tycker att även unga ungdomar ska kunna uttrycka sig på sitt sätt, hur dom än vill. Så nu vet ni dé.
Tjing tjong luftballong.
Agnes.


puss&kramJag hade gärna firat allahjärtansdag lite i den här stilen, men istället firades det med 40 graders feber och en förskräcklig hosta. Fredag den 13:e flyttades till lördag den 14:e helt enkelt. Jätte passande nu när det är lov och allt. Jag som skulle köpa en massa fina klänningar på loppis och komma som en prinsessa till skolan nästa vecka. Det här är allt annat än flott!
Agnes.

snajsigt


blus, H&M
tröja, mon row

Åh, äntligen lov! Det ska bli så skönt med en vecka utan klassen, även fast alla i den uppskattas till högst nivå. Idag gick jag och såg "I taket lyser stjärnorna" med fina Sonia. Sista halvtimmen var det som renarama neagarafallen där inne. Alla hostade och snörvlade så det stod härliga till.
Någon dag under lovet ska pappa och jag åka till Linköping för att länsa alla second-hand affärer på klänningar till mig. Det bli snajsigt! (varsågod Alice)
Agnes.

kärlekAntingen är kärlek det bästa som finns, eller så är det det värsta som finns.

För mig är det det värsta som finns.
Agnes.

glittrig och grön

Såhär glittrig och grön var jag i söndags när släkten kom på besök. Det var väldans trevlans. På lördagen gick vi på min brors slutkonsert och på söndagen firade vi min morbror, som fyllde år. Klänningen är ifrån Myrorna och jag fick den i julklapp av underbara Klara!
Tjing tjong luftballong!
Agnes.

Fredags kvällFredags kväll var en aldelles utomordentligt bra kväll. Vi åt god mat och hade så kul man bara kunde. Själv såg jag ut såhär, iförd kjol, blus och kofta från H&M, lockigt hår och en sjalett om huvudet som jag fått av Ingrid. Flott!
Agnes.

Ps. Kärleks brusen kommer ifrån "Lagerhaus".Ds

guldlockSnart ska jag iväg på maskerad iförd lockigt hår, kjol, hängslen medmera. Hem kommer jag inte för´ns imorgon. Och då kommer tjocka släkten för att se min broders och hans klass slutkonsert. Det blir alla tiders!
Agnes.

kärleksbrus
Alltså det här är nog det sötaste jag sätt på väldigt, väldigt länge. Det är en kärleksdryck och på innehållsförteckningen står det "Innehåll: rosa moln, tunghäfta, lätt rodnad, dagdrömmar, pirr i magen, kärlekstörst. Obs! Kan innehålla spår av förälskelse." Hur fint är inte det!? Jag kan bara drömma om hur glad jag skulle bli om någon gav mig en sådan.
Agnes.

gråtande clowner och spelande gitarrer


klänning, Myrorna (men jag har lånat den av Klara)
tröja, H&M
samt näsa som jag fått av cirkusen

Ni kanske inte visste om det, men sanningen är att jag är min cirkus officielle clown tillsammans med min kompis Johanna. Ni må tro att det är roligt! Man får öva på uttryck och snart ska vi sätta ihop ett nummer. Det blir fina fisken.
På tal om fritidsintressen, i förrgår hade jag min första gitarr lektion. Kul som ett tiotal och sju ental var det. Så nu vet ni det.
Agnes

en värdslig sak

Jag har märkt en mycket lustig sak. Om ni tittar noga, noga på dessa bilder tror jag med att ni ser. Jag ska ge er en minut att granska dom...

Sådär, har ni nu lagt märke till att jag blundar mer med mitt vänstra öga än med mitt högra. En värdslig sak egentligen, men hamnar man ofta på kort så gör man. Livet är inte alltid en dans på rosor.
Agnes.

it´s the wordTack för alla fina tips jag har fått utav er. Jag har både övervägt Nalle Puh och lampa, men så slog det mig idag att en 50-tals flicka med lockigt hår skulle sitta fint. Tänk lite Grease. Det tror jag blir allatiders!
Agnes.

hjälp!

Oh, snälla alla där ute, hjälp mig. På fredag ska jag på maskerad och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till! Har ni några förslag?
Agnes.

jordglober och röda väskor


klänning, sytt själv
bolero, second-hand

Den här helgen har varit en ovanligt trisst en. Det enda jag har fått ut av den är en jordglob, en röd liten väska och ett paket djungelvrål, som jag sitter och glufsar i mig nu. Inte en enda kompis har varit tillgänglig under denna två dagars långa period då jag faktiskt varit frisk. Det är ena irriterande kompisar man har. Fast för det mesta är dom rätt bra!
Agnes.

RSS 2.0