herren på täppan


Herren på täppan

Igår fick vi hem en massa grus till våran tomt, för vi ska lägga en ny grusgång. Jag passade på att köra lite "herren på täppan", men eftersom ingen anslöt sig till att bli min motståndare, blev jag en klar vinnare! Nu vet ni.
Agnes

PS. Glöm inte! DS.

agnesigtDen här klänningen köpte jag för 30 kronor på myrorna här om dagen. Den ska läggas upp lite och fixas lite med volangen, sen är den klar. Jag funderar faktiskt på att färga om den också. Nog för att 80-talsfärger är fräsigt, men dock inte speciellt Agnesigt.

Agnes.

PS. Glöm inte! DS.

den 28 juli


rosett, bronzos
klänning, Gina Tricot

Nästan varenda dag den här veckan har jag spenderat med att läsa. Mysigt? Visst! Men ack, så  tråkigt i längden. För sanningen att säga gör jag det för att jag inte har något annat för mig. Förutom att tänka, vilket jag är väldigt bra på! Ibland önskar jag att jag inte var så bra på det, för i längden leder det bara orolig sömn om nätterna, som också det leder till tråkiga dagar med huvudvärk, rastlöshet och tjatande föräldrar.
Men imorgon blir det iallafall inget mer gnällande, för då kommer mina kusiner och mostrar och morbröder och allt vad det är och ska ha en liten sommarmiddag med oss. Och som slutkläm på det hela, ska jag och mina två kusiner gå och se Harry Potter, hurra!

Agnes.

PS. Glöm inte! DS.

den bästa kombinationenTim Burton och Johnny Depp är nog världens bästa kombination! Åh, vad jag längtar!

Agnes.

26 juli
linnen, kofta och kjol, H&M
skor, scorett

Mitt Harrypotterochhalvblodprinsenbehov håller på att svämma över! Finns det inte en enda lite själ där ute som inte har sett den och som skulle kunna tänka sig att se den med mig!? Snälla.!..

Agnes

PS. Glöm inte! DS.

walk a mile in my shoesJag har ett par nya skor. Ett par nya favoritskor, kanske jag skulle säga. Jag har letat efter ett par fina ballerinaskor hur länge som helst, så dyker dom upp i Västervik! Ett par lackröda med rosett på, det blir inte bättre! Tack Lena.

Agnes.

PS. Glöm inte! DS.

hemma

Hej alla människor! Nu är jag hemma igen och allt har varit rentutsagt underbart! Se bara:


Tältresning på Lysingsbadet - Västervik.


Jag på Felicias enhjuling.


Genrep, med Elin svingandes i repet.


Svante kom och hälsade på oss vid våran båt.


Pappa och jag tog cyklarna in till stan.


Jag köpte mina efterlängtade hjärt-glasögon! Flott!


Också fick jag en färggrann och gó bamse-klubba av min moster Lena, som kom och hälsade på med hennes man, min kusin Maja och Majas kompis Vilda, för att se föreställningen. Lena jobbar i en liten butik i Göteborg som heter "Verksta´n", där dom gör och säljer fina ting. Jag har fått äran att sälja mina hemgjorda smycken där. Kolla in deras hemsida vettjá! Här.

På tisdags kvällen åkte vi till landet för att spendera resten av veckan med seglarskola.


Ledarna + Viking (Oskar (min bror), Viking, Fredrik, Sofia och Evelina). Evelina var på topp!


Grill+brännbolls kväll. Kul som bá den!


Bad på Djurbyskär, sista dagen.


Och självklart! Den traditionella "i kastningen". (Det brukar vara så att det bara är eleverna som ska kasta i lärarna, men i år blev det alla mot alla!)

Så var dessa två veckor spenderade!

Agnes.

PS. Glöm inte! DS.

innanInnan jag åker iväg på äventyr på Västerviks gatstensfyllda gator, tänkte jag meddela att jag älskar både den här videon och den här låten och Michael Jackson över huvudtaget!

Agnes.

cirkusturénade och seglarskolande

Nu människor far jag till Västervik för en halv vecka med cirkusturnéande och en halv vecka med seglarskolande. Jag kommer vara borta i ca två veckor, för antagligen ska vi ut med båten också.
Undertiden tänkte jag att ni skulle få fråga mig lite frågor. Fråga mycket, så jag har något att göra när jag kommer hem! Hehe. Há det bra, så ses vi snart!Agnes.

den 7 juli
Allt är second-hand.

Agnes.

fotoalbumHär om dagen kom en massa bilder som jag har fått framkallde hem till mig. Så denna förmiddag har jag spenderat tillsammans med "Karlsson kalasklister" och en penna. Det fina fotoalbumet jag har, fick jag i födelsedagspresent förra året av mina brorsor. Det blir kalasfint!

Agnes.

harry potterÅh, jag kan knappt vänta!

(Och jag som missar premiären *snyft*)

Agnes.

badvänligt

Idag köpte jag en sådans tjusig baddräkt på Åhléns för 199:-. Ni kan ge er på att jag är nöjd!
Agnes.

ska vi


Ska vi plocka körsbär


i min trädgård.


Du o jag


trallalla.

Agnes.

land, ohoj!


Nu är jag hemma efter en vecka med guppande hav, bad från relingen och skärgårdar. Ni kan ge er på att det va härligt med stort H!


Här har vi då mitt andra hem över sommaren.


Första natten la vi till vid Arkösund. Där träffade vi FinaStina!


Resten av nätterna låg vi i naturhamnar. Där spenderade jag den mesta tiden med att bada, läsa Harry Potter och rita.


Som sagt, det blev en hel del badande också. Både ifrån klipporna och ifrån relingen, hållandes i en lina, efter båten. Är det varmt i vattnet, så är det.

Agnes.


RSS 2.0