nytt

Det här inlägget tänkte jag skulle bli en ny kategori. Någon gång ibland, då och då, när jag inte har något annat för mig, tänkte jag skriva det. Låter det bra?
Agnes.

tick tackIdag har vi kommit ett litet snäpp närmare sommaren. Iallafall dom som har kommit ihåg att ställa om klockan.
Agnes.

hej jag heter Agnes


släck lysetGör som miljontals andra människor jorden över och släck alla lampor, tv:er och datorer ikväll klockan 20.30-21.30, för ett bättre klimat!
Agnes.

flott!Jag har köpt nya skor. Tygskor, vid närmare eftertanke. Två par vita och ett par svarta. På skopunkten faktiskt! Priset var toppen, så jag kunde inte motstå. Ta tre betala för två. Flott!
Agnes

en centimeter under jorden
kappa & kjol, H&M
linne, sytt själv
skor, DinSko
rosett, gåva

Nej, jag har inte gått och grävt ner mig, om det är det ni tror. Jag har bara haft en massor med annat i huvudet. Men ni måtro att jag har saknat er! Hursomhaver, idag har det varit underbart väder, med en strålande vårsol och blåhimmel. Hade temperaturen bara stigit med några grader till så hade det varit perfekt.
Agnes.

en liten kompis

Här är en liten klänning. Jag köpte den i somras på HelaMänniskan. Den hängde på en stång längst in i ett hörn på klädavdelningen. Jag minns att jag var överlycklig över att jag hittat den, men att mamma tyckte den var för kort. Det struntade jag högblankast i och använde den förjämnan. Nu på vintern är den kanske inte fullt så passande, men vänta bara, när den varma våren kommer lär ni få se den var och varannan dag. Det rutiga tyget är jag smått förälskad i (jag har märkt att det är mycket bättre att vara kär i tyger än att vara kär i pojkar). Och knapparna sen! Spiralformade, rosa glansiga plast knappar som sitter på magen. Finare blir det bara inte!
Man kan se på den att den är hemma sydd och det gör saken bara roligare! Jag föreställer mig en flicka, ungefär i min ålder, som har gjort den. Kan inte vi bli kompisar?
Agnes.

clownigt
Det här har jag på mig när jag är clown på cirkusen. Jag känner mig så fin i det att jag funderar på att ha det till vardags. hehe.
Agnes.

han har en massa fuffens för sig, jag vet inte vad det rör sig omIdag såg jag och min bror ut såhär!

Jag:
Kappa och prickiga strumpbyxor, H&M
skor, HelaMänniskan

August:
Kofta, har farmor gjort
byxor, Cheap monday
skor, Wedins
tröja (under), Acne

Agnes


ärtor och morrhårJag har en ny vårkappa! Den är ärtgrön och A-linje formad, har klädda knappar, puffärmar och en rund krage. Det passar ju mig precis!
Agnes.

var i idel öra för när jag är klar så råder bara ensam tystnad
klänning & krage, Second-hand
kofta, H&M

Jag kan meddela att era tummar hjälpte. Inte en enda outrlig sak utsattes jag för igår. Snarare turliga. Det var träff för alla gitarrelever på musikskolan och träffade jag en massor med nya och trevliga människor som jag stiftade bekantskap med. Flott!
Agnes.

fredag den 13:e


tröja, Mon Row
krage, HelaMänniskan
fluga & kjol, sytt själv

Idag är det fredag. Den 13:e tillomed. Mitt liv har en konstig tendens att få otur lördag den 14:e hellre än fredag den 13:e.
Lustigt. Ni får hjälpa mig och hålla alla era tummar för att jag inte ska råka illa ut, varken idag eller imorgon.
Agnes.

i lördags

I lördags spenderade jag min tid med rara Klara. Så här trevligt var det.


Till en början tog vi spårvagnen in till stan, för en fika på "Världens bar".


rara Klara!


På bordet vi satt vid fanns det en massor med lappar under en glasskiva. Rim, påminnelser, kartor, affischer och en massa mer.


Sedan gick vi till Myrorna. Där hittade jag den här rut-glittriga 60-tals drömmen. Den fick följa med hem.


Vi gick och hyrde "Samlag och staden".


Efter allt stohej vart vi så hungriga att vi tog en lunch på "fräcka frökens".


Mitt favvorit intresse är att titta på andra människor medans jag sitter på café. Det är tillåtet på fräcka frökens tack vare dess bord som står längst fönstret.


När vi kom hem började vi laga god lördags mat.


Vi gick efter Niotillfem-sandras recept.


yey!


Såhär gott vart det!


Vi växlade mella Sexandthecity och Andra chansen. Jag hejjade på Rigo feat. red fox och Caroline!


Godis är gott!

Det var min lördag.
Agnes.

någonting nytt

Igårkväll sydde jag ihop den här rosa skönheten. Den ska jag ha i sommar, så ofta jag kan.
Agnes.

temlor


Semlor är allt bra gott!Agnes

we can do it!Igår var det den internationella kvinnodagen. Hurra för kvinnan!
Agnes.

en liten klänning


Hejsan! Jag har startat en ny liten kategori. En liten klänning kallar jag den och den går ut på att jag någon gång i
veckan visar upp en klänning från min garderåb och skriver några rader om den. Vart jag har köpt den osv. Här är den första:

Den här fina klänningen, som är ack så förliten nu, kunde jag ha i somras och jag köpte den en varm dag på Myrorna tillsammans med mina fina vänner Klara och Jaqueline. Jag tycker att den är så allahjärtanes fin att jag inte vill sälja eller skänka den, så den får hänga frame på min garderåbsdörr med en blå ballong i urringningen, jag tror den trivs bra där. Denna klänning faller mig väldigt mycket i smaken och jag är ytterst ledsen över att den inte passar längre. Den blåa färgen får mig att tänka på picknickar i sommar värmen under en klar himmel och de vita spets detaljerna och de pärlemor färgade knapparna gör inte saken precis värre.
Agnes.

spontanitetIdag var Sara och jag på stan. Det blev en  hel del spontan köp för min del, vilket var längesen. Först och främst köpte jag en sån här fin kofta från H&M. Den var på rea och kostade halva priset, det tyckte jag var bra. Med mig hem fick jag också en fina sommarklänning från Myrorna som dock måste läggas upp några centimeter, men det är lätt gjort och ett fint läppstift från Viva la diva i färgen "red apricot". Snajsigt!
Agnes.

Ps. Kolla förresten, vilket fint halsband jag har runt halsen. Den berlocken fick jag i julklapp av min underbara kusin Maja. Idag satte jag den på en kedja och se så tjusigt det blev! Ds.


sånna där kategorier ni vetAlltså, jag funderar och funderar. Jag känner att jag har lite dåligt med material här till bloggen. Kanske är det bara för att vinter halvåret är ett extra trisst halvår att blogga på, kanske har jag bara dålig fantasi, jag vet inte. Men skulle inte ni kunna hjälpa mig. Har inte ni några trevliga kategorier ni skulle tycka vara extra roliga att läsa här på min blogg. Go crazy, så ska jag också försöka göra det!
Agnes

gó kvällNu har jag bunkrat upp med färska chokladbollar i en tjusig porslinsskål. Så nu ska det väll ändå inte vara så svårt att kunna åstakomma lite pluggande till torsdagens prov. Gó kväll!
Agnes.

musikcafé och pinsamma saxofoner


Hatt, hittad på vinden
Kofta, H&M
Sjömanslinne, MQ
hängselbyxor och väska, second-hand

Igår såg jag ut såhär, då min klass och jag hade vårat årliga musikcafé. Det gick alla tiders! Först och främst sjöng och spelade jag några melodier och sjöng i ett band, men jag låtsades också spela saxofon. Ja, jag spelade helt enkelt playback till en grease låt som några tjusiga tjejer i min klass dansade till. Det var nog det mest pinsamma jag gjort på väldigt, väldigt länge! Men kul var det iallafall.
Agnes.

som jag vill ha detJag har köpt ett ytterst tjusigt linne på MQ för 200 riksdaler. En fin sjömanskrage har den och en rosett. Precis sådär som jag vill ha det. På tisdag tänkte jag gå tillbaka för att se om dom har någon tjusig kjol att ha till. Flott!
Agnes.


RSS 2.0