dagens nya kategoriNu är det ju så att på senaste tiden har jag laddat upp väldigt många så kallade "Dagens vårtecken" och nu tänkte jag att det skulle bli en alldeles egen kategori. Den ska heta just "vårtecken" och tänk sen, när det är mitt i vintern och man bara längtar ihjäl sig till våren och sommaren, då kan man klicka på den kategorin och bara lämna vekligeheten för en stund och drömma sig tillbaka till den sjöna våren. Dock kommer jag ju bara kunna uppdatera den en årstid om året, men vad gör väll det? Låter allt detta som en bra idé?
Agnes.

PS. Förlåt  för att jag är så dålig på att uppdatera och på att lägga upp utstyrslar och allt sådant. Anledningen är att min cirkus har högsäsong och att vi uppträder nästan varje dag, så det är sällan jag hinner fota innan jag måste byta om till glittrande cirkusdräkter. Men jag lovar att när allt detta är över, så ska bloggen återgå till sitt gamla vanliga jag. Ds.

Kommentarer
Postat av: björk

Det låter som en alldeles fantastisk idé med den vårteckniga kategorin. Du är så fin, agnes! hurra för det.

2009-05-16 @ 19:41:34
URL: http://bump.blogg.se/
Postat av: jessica/vintageportalen.se

hej agnes!visst har jag second hand-tips!

om du kommer på en tis, tors eller lörd rekommenderar jag dig att titta in på hjärta till hjärta, bästa second hand-butiken i stan, stor och mycket fint, ligger dock lite utanför staden. annars har du misoui, kretsboden och röda korset inom ett litet litet gångavstånd ifrån varandra. och mitt i kärnan har du även myrorna.

kolla upp alla adresser och öppettider innan, du kan hitta allt på google.se och hitta.se.kram jessica!

2009-05-17 @ 14:08:19
URL: http://www.vintageportalen.se
Postat av: maja

nu har jag börjat blogga igen : )

2009-05-17 @ 21:49:15
URL: http://enmaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0