detaljer

När jag frågade er för ett tag sedan vad ni ville att jag skulle skriva om, så var det några som sa att dom ville se bilder på mitt rum. Eftersom det inte var så jätte länge sedan jag gjorde just ett sådant inlägg, tänkte jag att ni skulle få se mina favorit detaljer i mitt rum istället. Varsågoda!


Mitt nattyngsbord är en klar favorit. På den står en fin svart telefon, en inramad bild på min gamla kanin Julle, en porslinshand som jag köpt second-hand där jag lägger mina örhängen om kvällarna och en fin klocka som pappa har köpt åt mig från coop forum.


Om man vänder sig om efter att ha tittat på mitt nattyngsbord ser man ett grönt skåp men ett hjärthandtag på. Det skåpet har jag målat själv och där inne förvarar jag alla mina småsaker, t ex muffinsformar, knappar som trillat bort ifrån kläder, en lite pokal, solglasögon, mobilladdare, bandage, en gammal kamera m.m. Ovanpå hamnar oftast de flesta av mina rosetter.


Tar du ett litet steg till vänster ifrån det gröna skåpet, ser du några vita hyllor uppradade i ett hörn. Mittenhyllan är min favorit och där förvarar jag mina sparbössor, mina löskragar och mina hattar.


Om man nu vänder sig om ännu en gång, ser man mitt fönster. Det är ett sådant där underbart fönster, som solen alltid skiner igenom. Eftersom det är en fönsterkupa är det ett aldelles ypperligt ställa att sitta på om man bara vill ta det lungt. Plus att jag får ha mammas fina vattenkanna som är designad under 60-talet på fönsterblecket.


vänder du dig sedan 90grader till höger ser du, sist men inte minst, min underbara vägg som pappa och jag målade för några år sedan! Jag tycker jätte mycket om den, för den är så personlig. En annan favoritsak är min lilla skyddsängel som jag gjorde förra året till julpynt, som hänger och dinglar över sängen. Först blev den bara till som en julängel, men ju mer jag glömde bort att ta ner den, ju mer blev det är skyddsängel.


Agnes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0