dagens vårteckenNär vitsipporna blommar.Agnes.


chickenbrainsNu är det såhär att min brors band vid namn "chickenbrains" är med i en omröstning bland tre band som East Fm har valt ut, där nån av som får spela som förband för slagsmålklubben den 12 maj. Gå in här och lägg en röst på dom vettjá (även om ni inte kommer på konserten :P)!

Agnes


den 27:e april


Klänning, Monki
Strumpbyxor, H&M
Skor, Sko•en

Agnes.


en fin lördag

Som jag sa igår så gjorde jag en hel del skojigt i helgen. T ex så hade min vän Elise födelsedagskalas i lördags. Såhär såg det ut.
Först träffades Sonia och jag hemma hos mig för att fixa en liten present...


... och för att baka en tårta till födelsedagsbarnet.


Sonia in action.


Såhär fin blev den! (Det står Lisen där uppe och nej, det var inte meningen att det skulle se ut som bröstvårtor på marängerna)


Födelsedagsbarnet!


Sonia och jag var pepp!


Efter ett tag vart det dags för tårta.


Mums!


Vi stod såklart på stolarna och sjöng!


Söt!


Fina Cissi.

Efter mycket dans, promenad, sagan om de bannlysta, skoj och hundtricket så somnade vi. Superfin dag!

Agnes


jag var två när det sluta, nu finns ingenting kvarFörst tänkte jag be om ursäkt för den totala tystnaden som har rådit här i bloggen under de senaste dagarna. Jag har haft för mycket kul för mig för att orka blogga. Tillexempel så var jag på Nkpg By Night i fredags, en minimusikfestival som hölls på SkandiaTeatern. Där spelade en massa band, främst från Norrköping. Bäst var det iallafall när SvenskaBjörnstammen kom upp på scen. Dansigt och svettigt värre!

Efteråt:
Jag: Hej Åke (en av sångarna i björnstammen), jag heter Agnes!
Åke: Hej Agnes!
Jag: Jag tycker ni är jätte bra!
Åke: Tycker du? Jag tycker du verkar jätte bra.
Agnes: Aw... tack så mycket. Skulle jag kunna få din autograf?
Åke: Såklart! vart vill du ha den?
Jag: Här på armen nånstans blir bra.
Åke: Vad ska jag skriva då? Bara Åke?
Jag: Skriv nått poetiskt vettjá!
Åke: skriver....

Jag: vad fint du skriver, du skulle kunna bli tatuerare sen!


Agnes.


ljusAgnes.


nr ett på kom-i-håg listanNi glömmer väll fö'bövelen inte att spana in fina Elsa på tv4+ klockan 20.00 ikväll? Pepp, pepp, pepp!

Agnes.


glad gladare GLADASTJust nu är jag så himla glad, för jag har fått praoplats på Skandiateatern!

Agnes.


upptaget


Klockan fem minuter över sex satt Oskar och jag och väntade på spårvagnen, som skulle ta oss till Kulturkammaren där teatern "upptaget", som våran kompis Klara medverkar i, skulle utspela sig.Klara i blått linne.

 
Den handlade om olika händelser och intriger på dam och herr toaletten. Så himla rolig var den! Klara var såklart besthest!

Agnes.


17:e april


Klänning, Rut m.fl
kofta, H&M
skor, sko•en

Äntligen är det helg! Dagen började med att jag tog spånkan till söder där jag mötta upp Sara. Tillsammans tog vi en tur till Eriks-hjälpen. Med mig hem fick jag en vänner-vhs. Flott!

Snart bär det av igen, men till Kulturkammaren denna gång. Där ska jag och några till se premiären av en teater som fina Klara medverkar i. Det blir fint! Mer om det senare.

Puss o kram hela dan.

Agnes.
dagens vårtecken
När hela trädgården är fylld av Skilla.

Agnes.


hjärta av sten

Jag måste få skriva av mig.

Varje dag får man höra om hemskheter. Det kan vara hus som rånas, människor som misshandlas eller liknande. Varje gång jag får höra om något sådant blir jag lika upprörd.

Men jag tror aldrig att jag har blivit så upprörd som jag är nu, efter att ha sett ett reportage om några män som gett sig på två kaniner. På ett så hemskt sätt att det inte går att föreställa sig.

Man undrar ju hur dessa människor tänker. Att göra något så hemskt mot något så oskyldigt. Människor gör saker mot människor, det vet alla, men att människor gör saker mot försvarslösa och helt oskyldiga djur och skrattar åt det tillpåköpet, det begriper jag mig inte på. Jag kan inte heller förstå vad som kan ha gott fel i deras liv. Vad som kan ha gott så fel att dom gör något så hemskt.

Agnes.


12:e april


Kofta, H&M
Klänning, Indiska
Ring, Ginatricot
Skor, skopunkten

Idag har varit en väldigt trött dag. Skolan flöt på som vanligt men jag höll helt seriöst på att somna när vi repade med storbandet, jag var så trött! Tur att det har varit så fint väder idag iallafall.Agnes.


Dagens vårteckenNär det första man gör när man kommer hem från skolan är att öppna altandörren och bara njuta av våren.

Agnes.


dagens vårteckenNär man äter frukost i vårsolen

Agnes.


10/4


bildkälla.

Inatt sussade jag sött hemma hos Klaradenrara. Vi pysslade, lagade våran paradrätt, tittade på Grease, myste, tittade på "de ofrivilliga" och myste lite till. På morgonen åt vi en smashing frukost innehållande cherios, smoothie, toasts, juice och lite vänner tittande.

Nu blir det bio med Sara och Paulinn. "Remember me" har dom övertalat mig att vi ska se. Jag vet knappt vad det är för film...Puss och kram hela dan!
agnes.


cinco vestidosFem underbara klänningar från Modcloth.

Agnes.


klickklickIdag sprang jag runt i lite second-hand butiker. I en hittade jag en fin väska, i en hittade jag en röd basker, men det finaste fyndet gjorde jag nog ändå på HelaMänniskan (vart annars?), nämligen en retroskrivmaskin i den härligaste röda färgen! Inte mer än 45 riksdaler fick jag pröjsa för den.

Det bästa med den är det härliga smatrandet från tangenterna, fast än det snart går mamma på nerverna.

Materiel lycka på hög nivå!Agnes.


"det är ingen gris, det är en björn!"Vi har en personlig grisbjörn (citat a lá Lotta på bråkmakargatan) i våran släkt. Nu vet ni.

Agnes.


dagens vårtecken

Det känns som vår när...

...man har hittat säsongens första blåsippor.

Agnes.


2:e aprilNu drar jag till landet för att fira påsk. Glad påsk på er fina läsare!

Agnes.


all that jazz


bildkälla?

Klicka på bilden för att få höra några jazzlåtar som ligger mig varmt om hjätat för tillfället.


Agnes.


vårens nödvändigheter

Efter skolan tog jag Klara i armen och tillsammans drog vi ner på stan där jag införskaffade vårens alla nödvändigheter. En fika hann vi med också! Hem kom jag iallafall med två par strumpbyxor, en sjömans inspirerad klänning från Monki, en prickig klänning från Indiska, och två par tjusiga vårskor. Flott!
Nu är det påsklov!

Agnes.


RSS 2.0