ibland, ibland inte


bildkälla.

Ibland har man lust att blogga, ibland inte. Ibland har man inspiration, ibland inte. Ibland läntar man efter våren, ibland längtar man lite till. Tur iallafall att man har så fina bloggläsare som komenterar så fint. Puss på er!

Föresten! Idag när jag var inne bloglovin kikade jag till min egen blogg lite och fick se att jag har 40 prenumeranter, sex fler än sist jag tittade efter. Då blev jag gladgladglad!
Det är ju faktiskt så att ni som läser min blogg vet så mycket om mig, men det är då inte mycket jag vet om er. Kan inte ni alla som läser och prenumererar på min blogg skriva en rad eller två om er själva, eller bara om någon rolig sak som hänt under dagen, då blir jag ännu gladgladgladare! Puss!

Agnes.


Kommentarer
Postat av: emma

du vet ju redan vem jag är. men jag kan berätta en grej! idag köpte jag ett par blåa mockaskor för 3 euro. och det är 20 grader!!!

2010-03-19 @ 17:25:49
URL: http://throwingmyarmsaround.blogspot.com
Postat av: Hedvig

Jag har prenumererat på din blogg i nog mer än ett år nu! Du är så fruktansvärt duktig ska du veta.

Hmm...om mig själv. Ja, du kanske har läst min blogg lite du med men jag beskriver knappt mig själv.

Jag heter Hedvig Maria Kristina Boström Dalman (Hela namnet alltså...annars heter jag bara Hedvig Boström).

Jag bor i Stockholm med skilda föräldrar. Jag går i åttonde klass i en sträng jobbig skola som älskar matte mest av allt. Själv så hatar jag matte och vill döda den som uppfann det.

På min fritid så dansar jag, jättemycket. När jag inte dansar så försöker jag klämma in tid år bloggning (som är fruktansvärt trevligt) vänner och för mig världens finaste pojke.

Mitt favoritgodis är PLOPP. Åh jag tröttnar aldrig! jag tror bestämt att jag ska gå och köpa lite utav det nu. Annars så är min favoriträtt min egna tomatsås. Bara så du vet lite lagom ointressanta saker om mig också! haha!

Puss på dig.

2010-03-20 @ 12:39:10
URL: http://almostsevendaysaweek.blogg.se/
Postat av: sonja

Jag heter Sonja och jag är döpt i ett badkar. Jag är tillochmed döpt till blåvinge i mellannamn. Men det är det inte så många som vet om... Jag tycker om våren mest av allt just nu och kan bli helt pirrig i magen av att tänka på sommaren. Jag tycker om det mesta som är fint och fult på samma gång och så tycker jag om prickar. En gång när jag var liten dansade jag i samma dansgrupp som du, jag kommer ihåg att du hette cirkusapa eller något sånt på msn.

Din blogg är fin förresten! Puss:)

2010-03-20 @ 22:41:16
URL: http://sonjawernmarker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0