inspiration

På jullovet tänkte jag (förhoppningsvis) göra om lite i mitt rum. Jag är trött på galna färger som inte går att matcha med fina saker man hittar på second-hand. Man tycker att det är fint till en början, men sedan tröttnar man ändå ganska fort. Tanken är att allt ska vara vitt så att jag kan köpa fina, knäppa, underbara saker på second-hand och ha i rummet. Lite såhär har jag nog tänkt.

Det är bilderna jag har hittat än sålänge. Räkna med att det kommer fler! Jag hittar nya fina bilder på internet varje dag. Tyvär är varenda bild hämtad för ganska länge sedan, och mitt minne förblir gansk dåligt, så jag minns tyvär inte källorna. Vet ni vart någon av bilderna kommer från så kan ni ju hojta till!

Agnes.


Kommentarer
Postat av: Julia

Den sista bilden är ifrån mig! :) De där tavlorna står ovanför min säng. Jag tror det kommer bli jättefint sen när du gör om, det är alltid kul med inredning!

2010-10-27 @ 00:51:26
URL: http://prick.blogg.se/
Postat av: h

så fint!

2010-10-27 @ 09:04:06
URL: http://coffeegirl.blogg.se/
Postat av: Agnes

åh det är mer än ljuvligt agnes! jag ska också göra om mitt rum så att det klarar av mer färger, det blir så mycket roligare! och köp en stringhylla om du inte redan har en, för det var definitivt ett av mina bättre inredningsinvesteringar!puss på dig

2010-10-27 @ 14:09:59
URL: http://primulett.blogg.se/
Postat av: angelicca

Frågestund på bloggen :)

Fråga så mkt du kan :)Http://angelikalarsson.blogg.se

2010-10-27 @ 17:38:33
URL: http://angelikalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0