Malta sista dagen


Nästa morgon vaknade vi, kanske inte så pigga, men glada.


Dagen började med att vi åkte buss till en katedral, som jag för närvarande glömt namnet på (hoppas inte att min lärare läser det här).
Ser ni märket i taket, lite till vänster? Där föll det in en bomb under andra världskriget, som otroligt nog inte exploderade.


Bomben.


Vi åkte vidare i de hyrda bussarna, in till Maltas gamla huvudstad "Medina". Där var allt väldigt fint. Hela staden bestod av smala gator och höga byggnader. Det kändes lite som att vara med i Pelle Svanslös. Flott!


Utsikt från Medina.


Olsson, Hanna och Emma.


Vi åkte vidare till Dingli cliffs. Där var det helt otroligt vackert.
Emma, Vicky och Hanna.


Efter lite lunch på restaurang så åkte vi vidare till "de blå grottorna". Antagligen det vackraste jag någonsin sett (fast så har jag ju i och i för sig sagt om varenda ställe vi besökte på Malta). Vattnet var helt otroligt blått och man kunde se botten på 7 meters djup. Grottorna hade formats på helt otroliga vis efter vattnets vågor.
En ca tio meter lång grotta.
Efter mycket bad, snorkling och framför allt vattendrickning (35 grader celcius är inte att leka med) satte vi oss på bussen mot flygplatsen.


Ledsna miner på flygplatsen. Tack och adjö Malta, för denna gång!

Agnes.


Kommentarer
Postat av: anonym

om jag får rätta så var det faktiskt bara 26 grader. frågade våran busschaffis. då sa vi att men det är väl i skuggan?`han: det skiljer bara 2 grader i solen och sskuggan..

2010-10-12 @ 11:35:48
Postat av: agnes

haha, big difference. Kändes som minst 30. Hihi, puss!

2010-10-12 @ 21:28:02
URL: http://rosetter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0