kära tomten

Som ni vet är det ju alldeles snart jul (gud, har jag gått gymnasiet i ett halvår redan?!), och då får man ju som ni säkert också vet, önska sig fin saker i julklapp. Så, nu kommer materiella-Agnes fram och visar lite vad som står på hennes önskelista i år. Jag brukar vara ganska så dålig på att önska mig saker i julklapp, men i år finns det en hel del som gärna får infinna sig under granen på julafton. Titta bara!


Mest av allt önskar jag mig en sån här bra fjärrkontroll till kameran. Det är ju så himla svårt att få till bra fokus när man ska posa och ha sig framför kameran med vanlig självutlösare.


Fina underklädesset kan vara det finaste och bästa att få i julklapp.


Calvin Clein's "forbidden euphoria". Doftar helt fantastiskt gott!


"Idun minerals - foundation" verkar ju himlans bra och lättanvänt. Jag kan ju inte påstå att jag är världens sminkexpert, och gillar smink som bara är att dutta på lite och så känner man sig fin. Har förstått att det här är väldigt bra då.


Fina hårspännen och hårkammar att trycka in i kaluffsen. Man får ju aldrig för många liksom!


Såg den här fantatiskt fina och knasiga koftan som snygga Steffy hade på sig på hennes blogg. Den skulle sitta fint kallar vinterdagar.


En Elle-prenumeration skulle ju vara mysigt.


Av min farmor önskar jag mig som vanlig en sömnadskurs. Min farmor är så himla bra på alla sätt och vis, men jag tror ta mig tusan att hon är bästa av alla på att sy. Vilken tur jag har som har henne, och att hon vill lära mig att bli bättre på att sy.


Vänner, säsong 8 och 9. Sedan är samlingen komplett!


En underkjol att ha under klänningar, så att dom inte fastnar i strumpbyxorna. Kanske inte en sån knasig som damerna på bilden har, men ändå.


Fina klänningar står alltid på min önskelista. Klänningarna i Pan Am är ju helt magiska.


Fina blusar i olika färger. Till kjolar och högmidjade byxor till våren, och kanske under en varm kofta nu till kalla vintern.

Ja, det var min önskelista för i år. Vad önskar ni er för fint i jul?


Agnes.

Ps. Klicka på bilderna för källor. Bilderna som inte är länkade har jag hittat hos olika weheartit.com användare. Ds.

Kommentarer
Postat av: Emma S

Idun är great. Jag, som ibland har problem med hyn, drar mig för att kleta på foundation med tveksamma ingredienser, men riktigt rent mineralsmink utan tillsatser fungerar snarare som läkemedel. Extra plus för härliga namn: Saga, Lingon, Gullviva etc.

2011-12-05 @ 16:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0