året 2010

I Januari shoppade jag loss på HelaMänniskan (nähä?!), sydde än blå klänning och var rädd för att bli stor.


I början av Februari var jag hos farmor på landet och fick med mig en massa fina mönster från 50-talet hem. Jag och mina fina flickor gick på Östgötateaterns öppet hus. Och så avundades jag dom som var på Elle-galan lite grann.

Den 2:e Mars hade Sara fest med medelhavstema. Helt plötsligt bestämde sig min arm för att gå av på mitten och resten av månaden gick jag omkring med gipsad underarm. Men det hindarde mig inte från att dansa gärnet på Klaras och Oskars tårtkalas. Inte heller från att hoppa i sängarna på konfirmationslägret.

I April hittade jag en massa vårtecken och handlade världens finaste skrivmaskin. Jag fick praoplats på Skandia Teatern samt dansade rumpan av mig till Björnstammen.I Maj hade Sara 15-års födelsedagspicknick. Jag konfirmerades och pappa fyllde 50 år. Blommor blommade överallt och man kunde gå barbent.

Juni var en fin månad med många äventyr. Skolan slutade och familjen stack till Stockholm. Paulinn fyllde 15 och vi hade överraskningskalas för henne. Jag bakade macarons och köpte fina klänningar. Men bäst av allt var nog midsommar, som jag firade med Sara och Frida på mitt land. Oh, det var så fint!

Juli spenderade jag framför symaskinen och i mitt smultronställe. Munken i parken gick av stapeln och det var fantastiskt roligt! Jag var hos min farmor på sykurs och i göteborg hos mostrarna. Klara och jag åt god mat och myste i Linköping. Fint vare också när vi hade det årliga Perssons-jammet i trädgården.När Augusti kom så sydde jag lite till, en blommig klänning bl.a, gick på "barnkalas", picknickade med finisar och gick på Augusitfesten. Skolan började och det började blev kallare i luften.

I September åkte vi och tittade på "We will rock you" med klassen. När vi kom hem var det prao som gällde, själv praoade jag på fina Te och Kaffe kompaniet. Sedan vart det Kulturnatten och Sara och jag spelade.

Oktober var en fina månad minsann. Jag och min fina klass hoppade nämligen på flyget till Malta. Höjdpunkten på hela året! Det blev kallare och kallare och jag fyllde 15 stor år.

I November var det mycket plugg och annat trisst. Men det hela vägdes upp av många fina sammankomster med ännu finare kompisar. Min familj och jag åkte till Stockholm för att titta på brorsan som spelade på Fasching.

Den 5:e December fyllde mamma 50 och vi åkte på spa. Jag fick tandställning och tillslut också jullov. Så kom julafton och det nya året.Det var alltså året 2010 i en mindre sammanfattning. Tack så mycket alla fina människor som har varit med och förgyllt mina dagar. Hoppas ni får ett fint 2011!


Agnes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0