en liten klänning

Kommer ni ihåg kategorin "en liten klänning"? Där jag visar upp en av mina många klänning och berättar lite om hur jag fick tag i den, vad vi har gjort tillsammans m.m. Jag har tråkigt nog lyckats förtränga den kategorin under en tid, så därför tänkte jag att det nu är hög tid att börja uppdatera den igen. Då kör vi.

Den här klänningen ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är nämligen min första riktiga vintageklänning. Jag köpte den på Hela Människan (så klart) i vintras, för vad jag tror var 180 riksdaler.
Den hängde där längst in i hörnet av affären, på en provdocka och jag kan säga er, att det var ömsesidig kärlek vid första ögonkastet.
Jag bad att få prova den på, vilket jag gjorde, och från den stunden visste jag att det var klänningen och jag.
Tyget är ett tjockt, brokad liknande tyg, med glittertrådar i sig, vilket gör den till den festligaste klänningen jag har. Jag har endast använt den en gång, och det var på nyårsafton (bortsett från de gånger då jag provat den bara för att få känna mig lite extra fin en stund), men jag kan lova er, klänningen och jag hade en allatiders nyårsafton tillsammans.


Agnes.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men gud, vilken dundertjusig! Gratulerar till ett otroligt klänningsfynd!

2011-07-12 @ 18:44:54
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Ellen

Åh, den är underbar!

2011-07-12 @ 23:00:09
URL: http://helpmeclosemyeyes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0