inspirationen


Bildkälla?


Jag har insett en sak idag. Inspiration är inget man kan tvinga fram. Det kan försvinna utan att man anar det och då är det lika bra att låta det va, för lika snabbt som det försvinner kommer det oftast tillbaka. I ungefär två veckor har jag känt mig oinspirerad och haft ett starkt behov av att bara få smälta in i mängden. Det är inget tillstånd jag föredrar och absolut inget jag planerar att stanna kvar vid, men ibland måste man bara få ha tider då man bara tar det lugnt och slutar anstränga sig.
Jag har ingen aning om hur länge detta kommer att vara. En vecka, två dagar. Kanske en hel månad. Men jag lovar er att när tiden känns rätt ska jag återvända till 100% till min kära blogg.
Tills dess hoppas jag att ni får det fint och jag önskar innerligt att det inte kommer behöva dröja länge innan vi hörs igen.

Pussar och kramar och hej och hopp!


Agnes.

Kommentarer
Postat av: Linn

Ibland är det så, och det är bättre att ta en paus och komma tillbaka med förnyad kraft än att fortsätta och tröttna helt. Jag gillar verkligen din blogg, så jag hoppas att du inte håller dig borta allt för länge!

2011-10-30 @ 16:29:18
URL: http://knyttsak.blogg.se/
Postat av: Mc Derp

Här kan man ju skriva saker helt random....

2011-11-01 @ 22:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0