Lördagsövning

 

Glad lördag på er! Min helg kommer med största sannolikhet gå i lugnets tecken, med mestadels övning, kompishäng och peppning inför kommande vecka, som kommer innefatta landgång, insparksfest och min första sånglektion. Flott!
Hoppas ni får en fin helg ni med!


Agnes.


bildbomb och nya bekantskaper

 
klänning, Indiska
hatt, second-hand
 
Hej på er! Det var ett tag sedan sist, men det kompenserar jag lätt med en smärre bildbomb, bestående av bilder som min mamma tog på mig när vi var på landet under sista veckan av sommarlovet. Sedan sist har jag hunnit börja andra året på gymnasiet, woop woop! Jag saknar sommarlovet och bävar inför vad som komma skall, andra året sägs ju vara det värsta, men samtidigt tycker jag det är skönt att återigen komma in i rutiner. Inte minst med att komma igång med regelbunden sång- och gitarrövning!
Det har varit så himla roligt att träffa alla fina människor på musik igen, samt att få bekanta sig med de nya ettorna.
En annan bekantskap jag har gjort är med min nya mobil, en ajfån till och med. Vi trivs mycket bra ihop och jag antar att ni kommer att få finna er i att det snart landar ännu en cool instagram-brud ute i bloggvärlden!
Hej hopp!
 
Ps. Tillägnar detta inlägg till den eminenta Johanna Wetterström Samuelson. Du är bra! Ds.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agnes.

10 bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från min tid ute i skärgården och på landet under de senaste veckorna. Jag har haft det galet mysigt!
 
Agnes.

hej igen!

topp, ärvd
kjol och väska, second-hand
skor, bianco
 
Nu är jag tillbaka efter att bland annat ha seglat i skärgården, åkt tåg i natten, blivit till en toapapper-mumie, dansat till Björnstammen, spelat musik för gamlingar (som blir så himla glada att jag inte vill göra annat!), läst på spårvagnen, badat, haft dödligt ont i halsen, ätit sjukt mycket glass och annat som man gör i juli/augusti när man helst inte vill att skolan ska börja överhuvudtaget!
 
 
 
 
 
Agnes.

RSS 2.0