tillbakablick

Nu när vi ändå är inne på nostalgiska inlägg och svunna tider så tänkte jag att vi skulle ta oss ännu en titt i arkivet och se efter vad jag gjorde såhär års för fyra år sedan och framåt.

I februari 2008 var jag 12 år och fotade jag alla bilder med min 1.3 megapixels mobilkamera, bar min bästa rosettklänning och plöjde igenom alla Harry Potter böcker. Var helt fast och så fort jag fick lite tid över läste jag ett nytt kapitel. När snön försvann gav Klara och jag oss ut på vårat första "fotoreportage", som vi så stolt kallade det. Vi fotade i en lite park nära mig och ville vara lika bra och coola som Moderniteter-töserna.

År 2009 hade jag lugg och hade precis blivit besatt av allt som hade med 50talet att göra. När min vän Frida hade utklädningsfödelsedagskalas lockade jag håret och satte på mig vidaste 50talskjolen och kände mig finare än någonsin. När jag inte gick i skolan eller tränade cirkus målade jag akvareller.

2010 trotsade jag febern och tog med mig Cissi, Sonia och Lisen till Östgötateaterns öppethus. Där provade vi galna masker och hattar, fikade, titta på när perukmakarna arbetade och gjorde våra egna masker. På kvällen gick vi hem till mig och hade picknick på mitt vardagsrumsgolv och tittade på Hipp Hipp Hora.
På sportlovet var jag hemma hos farmor och hittade en stor kartong fylld med gamla symönster. Det var som en extra julafton!För ett år sedan gick jag, min bror och några kompisar på Bo Kaspers orkester som spelade i flygeln. Det var så fantastiskt, otroligt bra! Hade drömt om att se dem live så himla länge, eftersom jag är uppvuxen med deras musik, och så fick jag äntligen det! Fick till och med ta bild och prata med dom. Yey!
Vid den här tiden var jag också ganska stressad och oroad för gymnasievalen och intagningsprovet till musikgymnasiet. Jag övade som ett djur. Men se så bra det blev!
Sen bakade jag goda muffins också, med strössel som matchade min nya vintageklänning.

Det var det. Idag längar jag mest efter våren.


Agnes.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Det luktade ju vår ute idag, men sedan sjönk temperaturen till -8 och jag la mig i sängen och drack kaffe istället. :)

2012-02-12 @ 19:17:12
URL: http://paperweights.blogg.se/
Postat av: Clara - Foto&Foto&Foto

Åh, vad mysigt. De där gamla mönstren har jag på syslöjden.

2012-02-13 @ 22:26:24
URL: http://tusenett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0