boken

Jag blev så himla inspirerad av Underbaraclara, då hon skrev om sin lilla anteckningsbok som hon bär med sig överallt. Så igår, innan jag åkte hem efter några timmars övande på skolan, sprang jag förbi Akademibokhandeln och köpte mig en egen liten svart bok och en 0.3 millimeterspenna för 25 kronor.
Sån himla bra grej alltså! Under ganska lång tid har jag sparat små anteckningar på min skruttiga gamla Nokia, men det känns så himla mycket finare och ordentligare när man skriver ner saker för hand.
Så fort jag kommer på något viktigt (eller oviktigt) skriver jag ner det i boken. Jag har redan fyllt de första sidorna med listor, texter, citat och påminnelser.
Sen är den väldigt bra att kraffsa och rita i under tråkiga lektioner, då man mest bara vill att tiden ska gå fortare.
Agnes.

Kommentarer
Postat av: Embla

Himla fint.

2012-01-30 @ 20:34:02
URL: http://sotvatten.blogg.se/
Postat av: Tove

Jag gör exakt likadant och har gjort i ett år nu. Det är så underbart att få skriva ner saker som man inte vill/kan säga. Som en befrielse. Dessutom, så konstig som jag är, när jag inte har boken till hands, så går jag och pratar med mig själv. Högt. Så andra hör. Folk tror jag är galen. Men sån är jag. Vad jag egentligen ville säga var att jag nyss började gilla dig ännu mer än vad jag gjort tidigare, du är grym. Dina bilder är fantastiskt mysiga. Kram & fortsätt :)

2012-01-30 @ 22:41:49
Postat av: Sirius

Håller med, blev också inspirerad av Claras inlägg. Jag gillar att skriva, både citat som jag gillar och dikter. Det är verkligen en helt annan grej än att ha det på mobilen eller datorn. Visst, datorn är bra om man renskriver, men det allra finaste är kul att skriva ner. Och såklart saker man ska komma ihåg och annat smått och gott. :) Ska också se till att skaffa mig någon fin liten a-bok. Grymt värt.

2012-01-31 @ 21:49:55
URL: http://siriusmusta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0