mina filmer, del 1

Idag råkade jag, smart som jag är, radera alla inlägg som låg under kategorin "filmer". Fråga mig inte varför, jag skyller det på febern som jag misstänker försämrar min hjärnkapacitet. Hur som helst. Under den kategorin hade jag lagt alla mina egna filmer såväl som filmer jag sett och tipsat om. De sistnämnda inläggen kan jag inte påstå att jag gråter floder över att ha förlorat, men mina egna filmer känns jättetråkigt att dom har försvunnit här i från bloggen. Men som tur är finns dom kvar på youtube! Därför tänkte jag nu att alla mina filmer ska få återpubliceras här på bloggen, i inlägg på ca fyra delar, där jag lägger upp filmerna och berättar kort om dom. Låter det som en bra idé?
Här kommer första delen:

Film nr 1:


Det här var den fösta bloggfilmen Klara och jag gjorde tillsammans. Helt förfärligt larvig och jag skrattar så otroligt mycket varje gång jag ser den. Kommer ihåg hur vi hade tänkt igenom allt så noga och hur vi, efter själva inspelningen, skulle hem och börja redigera med klippningar och ha tuffa Miss Li som filmmusik. Oturligt nog förstod varken Klara eller jag vid den tiden hur Windows Moviemaker fungerade, och filmen blev inte direkt som vi hade tänkt oss. Men det hindrade oss inte från att publicera den, vilket jag är väldigt glad för. Det var vår första film och hade den varit på något annat sätt hade jag nog inte tyckt om den så mycket.

Film nr 2:


Vår andra film blev något mer lyckad, med musik, effekter (svartvitt är ju grejen) och flera småklipp. Jag kommer ihåg dagen väldigt väl. Vi hade precis varit på Hela Människan och jag hade bland annat köpt förklädet som syns i filmen. När det var färdigbakat tittade vi på musikalen Hair och mumsade i oss nästan hela kakan. Måste också bara få påpeka hur små vi var, håhå!

Film nr 3:


Den här filmen gjorde jag och min yngre storebror Oskar, en höstdag 2008. Jag minns att det var en såndär riktig tråkdag, tills min bror föreslog att vi skulle göra en liten bloggfilm. Tycker den blev himla rolig. Plus att musiken är grymt bra. Jazzkamikaze är ett hett tips.

Film nr 4:


I den här filmen visar jag upp den första klänningen jag sydde, som blev i alla fall någurlunda acceptabel. Jag sydde den till julafton 2008, då vi skulle fira i Göteborg med släkten. Tyget är ett blått silke-aktigt tyg, och jag minns att pappa överraskade mig med det och en ny ljusblå tygsax. Glad sytjej!

Och det var den första delen av mina filmer, hoppas ni tyckte det var roligt att se dom. Resten kommer så småningom.


Agnes.

Kommentarer
Postat av: hanna

hihi, den tredje filmen var ju kul :D

2012-01-04 @ 17:34:27
URL: http://somprickenoveri.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh vad söt och liten!

2012-01-04 @ 19:23:17
URL: http://katlasdagbok.devote.se
Postat av: hanna

hihi vill se mera gamla videos sötagnes! hur tråkigt på en skala 1-10 hade du på rosett/hatt/glasögon videon egentligen?? ;)

2012-01-04 @ 19:35:38
URL: http://h-ahlins.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0