you can bet one lucky day you'll waken and your blues will be forsaken

weheartit.com

Nu önskar jag nog mest att jag inte var så sjuk. Att febern skulle kunna sluta upp med att vara närvarnade ena sekunden och frånvarande den andra. Den skulle kunna vara borta jämt. Att jag inte hade ont i halsen. Att jag inte hade så ont i halsen att jag har ont i öronen. Att det inte bara är hosthost och slemslem när jag vaknar på morgonen.
Jag önskar lite vår också. Lite vår så det blir varmt och varmt i kroppen och i hjärttrakterna. När det är varmt är det nästan sommar och mest vill jag ju bara ha sommar. I år kysstes jag för första gången i mitt liv. Öskade att det hade varit på våren lite. Då skulle det varit en film nästan.
Önskar också att jag kunde sluta tänka så mycket. Kanske sluta försöka vara som dom andra, mycket vackrare flickorna. Kanske att någon blir kär i mig i år fast jag inte är lika spontan och långhårig som dom.
Det känns konstigt att skriva lite såhär här. Det har jag aldrig gjort. Men nu är jag trött och vill ju helst ha bara ben och sommarklänning och då skriver jag lite såhär här för min egen skull.
Fast nu ska jag sova. God natt.


Agnes.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Sv: Ja, det var hon verkligen! Nej, jag såg den inte igår, men jag har sett den tidigare då de sände den i somras med =)

2012-01-04 @ 23:00:09
URL: http://fantasygalen.blogg.se/
Postat av: hanna

Det är fint att läsa i alla fall, då är man liksom inte ensam om att känna så ;)

2012-01-04 @ 23:15:56
URL: http://somprickenoveri.blogg.se/
Postat av: juli

åh, men du är duktig på skriva! och visst är det ändå skönt att skriva av sig lite. det ger lite mer än att skriva i en dagbok, man kan ju som låta folk veta vad man känner och tycker.

2012-01-05 @ 09:11:31
URL: http://mestjuli.blogg.se/
Postat av: Elina

krya på dig :)

2012-01-05 @ 11:36:29
URL: http://annaelina.devote.se
Postat av: Lisa

krya på dig fina du.

2012-01-10 @ 23:00:14
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0