reportage och terminsuppspel

Bild från UngNT.se.
 
Förra helgen var som sagt två tjejer från UngNT hemma hos mig och gjorde ett litet reportage om mina klänningar, framförallt om dem som jag har sytt själv. Här kan ni se det!
Hoppas ni har haft en fin måndag, jag sitter just nu och laddar inför morgondagens terminsuppspel, då man ska visa upp vad man lärt sig på sitt huvud- och biinstrument under terminen. Hua, vad nervigt det är! Önska mig lycka till!
 
Agnes.

25 november

ryggsäck, loppis
kofta och kjol, second-hand
 
För ett par helger sedan var jag i Stockholm med min bror Oskar och på en loppis där hittade jag den här fina ryggsäcken. Den blå koftan hittade jag på barnavdelningen på Hela Människa här i Norrköping, en ynka tia fick jag ge för den. Man ska aldrig underskatta second-handaffärers barnavdelningar, man vet aldrig vad man kan hitta där!
Jag har haft en väldigt fin helg. Både dans i natten och mys framför Downton Abbey med familjen. Bästa kombinationen alltså!
 
 
 
 
Agnes.

fint x2

 
1. Är helt förfärligt kär i dessa hårsmycken från Rodartes höst/vinterkollektion 2012. De skulle skänka en alldeles perfekt stjärnglans på nyårsfesten! Just dessa ligger antagligen lite utanför min prisklass, men jag misstänker att det inte är så fasligt svårt att göra sig ett eget.
 
2. Dessa två fasligt fina klänningar av Ida Sjöstedt skulle jag inte tack nej till. Den översta är från samarbetet med Nelly och den under är från Ida Sjöstedt aw12.
 
Agnes.

diadem och fransar

 
Igår var jag lite extra fredagsfixad. Med ett nytt diadem från H&M och lösfransar drog jag ut i natten med mina fina flickor. Jag gillar verkligen diademet, det påminner mycket om Dolce Gabbanas fina hårband från höst/vinterkollektionen. Lösögonfransar är ju en väldigt bra grej också. Älskar känslan av långa och vippiga fransar!
 
 
 
 
 
 
Agnes.

i'd put the stars right in a jar and give them all to you

basker, ärvd
jacka, Carlings
strumpor, Monki
vintageskor, second-hand (Hela Människan)
 
Här är min nyligen införskaffade, varma och inte ett dugg pluffsiga vinterjacka, som jag köpte på Carlings här om veckan. Jag gillar den eftersom den är så nätt, utan att släppa in en enda minusgrad. Precis vad jag har letat efter helt enkelt!
Idag springer jag runt och städar, lägger fram vintageklänningar och fixar sminket, för snart kommer det två fina flickor från Norrköpings Tidningar hem till mig för att göra ett reportage om min garderob och alla mina vintagekreationer. Oh, så kul det ska bli! Önska mig lycka till!
 
 
 
 
 
 
 
 
Agnes.

Tranströmer och svinrygg

 
Såhär såg jag ut igår när jag mötte upp Sara och Magnus för att gå på Norrköpings Symfoniorkester som spelade stycken efter Tranströmers dikter. Det var så himla bra, hela konceptet var så fint. Jag hade på mig en kofta som jag hittat på Kupan i Linköping, vintageörhängen som mamma hade på 80-talet och så ett försök till en svinrygg. Flott!
 
 
 
 
 
 
 
Agnes.

RSS 2.0