kulturnatten 2012

I lördags var det dags för en av årets höjdpunkter, nämligen Kulturnatten! Dagen började med en rejäl helgfrukost.
 
Vid elva mötte jag upp den här bruttan vid namn Emma, för att gå på det bästa shopping- och fyndareventet genom tiderna, NKPG Style!
 
 
Värmekyrkan var knökfull med kläder, skor och människor.
 
 
Det fanns ett tatuerarhörn för den spontane!
 
 
Fyra nya plagg, en ny väska och en fikastund senare styrde jag stegen mot Arbetets Museum, där jag och några från min skola skulle redovisa vårat projekt som vi har arbetat med under veckan. Här är Magnus och kontrabasen.
 
Alva som gamla Marija.
 
När vi var klara med våran lilla föreställning gick jag, Magnus, Filip, Frida, Nils och Frida vidare och tittade på lite spelningar på stan. Bland annat duktiga Kristina Issa som spelade i Knäppingsborg.
 
Simon.
 
Kristina Issa.
 
Sedan gick vi till skolan för att se våra kompisars projekt. Här är våra duktiga vänner som hade tema skuggspel och satte ihop en superfin föreställning med vacker dans och musik.
 
 
Så himla fint var det. Förstår inte att jag har så duktiga kompisar!
 
Klockan nio satt jag, Erik, David och Hedda bänkade framför den lilla scenen på Visualiseringcentret. Jag skulle äntligen få se Von Thord live!
 
Oj oj, så himlans bra det var! Ni kan lyssna på deras youtube-hit här.
 
Efter det såg vi Crazy Pictures nya film "Den blå mannen" i Knäppingsborg och fikade i värmen på Skafferiet. Den var den ytterst lyckade kulturnatten!
 
Agnes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0