min sista kväll som 16åring

 
Imorgon tar mitt år som 16-åring slut och istället tar 17-åriga Agnes vid. Min sista kväll som 16-åring spenderar jag med gitarrövning, Wes Montgomery och lakritsglass.
Mina föregående födelsedagar har jag inte reflekterat så mycket över. Jag vet inte riktigt vad som hände den här gången, men helt plötsligt stod det så klart för mig att jag aldrig kommer vara 16 år igen. Tiden går så fruktansvärt snabbt och det jag är så rädd att jag inte kommer ha nått mina mål till studenten. Jag talar framförallt om mina musikaliska ambitioner. Tänk om jag helt enkelt inte hinner bli så bra som jag vill vara när jag slutar trean. Tänk om jag inte kommer in på den skolan jag drömmer om. Dygnet har ju bara 24 timmar, och de kanske inte räcker till.
Men missförstå mig inte, jag älskar att fylla år! Själva födelsedagen i sig är något av det bästa jag vet! När man hör hur familjen river i presentpapper och kastruller nere i köket, för att sedan bli väckt (fast jag är fortfarande som Lotta på Bråkmakargatan och ligger vaken långt innan) av sång och bli serverad frukost och paket i sängen. Det är något av det bästa jag vet.
Bilderna är från min Pinterest och visar just vad jag önskar mig i födelsedagspresent i år, nämligen:
 
1. Fina underkläder. Något av det bästa som man kan få, enligt mig.
2. Vackra klänningar. Den ovan är från Valentino och har varit min drömklänning sedan första gången jag såg den i Elle i våras. Jag betvivlar ganska starkt att just den kommer ligga i ett paket imorgon, men man kan ju alltid drömma. Nästa syprojekt kanske?
3. Någon av Esperanza Spaldings skivor, gärna "Chamber Music Society". Eller kanske "Esperanza". Eller oh, kanske "Junjo"!
4. Ett 50mm objektiv till min kamera.
5. Balettskor och danskläder. Tåspets får nog vänta ett tag, men gärna ett par rosa teknikskor i skinn!
6. Böcker!
 
Agnes.

Kommentarer
Postat av: Louise ^^

Åh grattis på födelsedagen min favorit-bloggerska! Man längtar alltid till dina vackra och genomtänkta inlägg :) Hemskt duktig på att sy är du med! Hoppas du får ett bra år som 17åring :D

2012-10-17 @ 07:09:30
URL: http://misscottoncandy.blo.gg
Postat av: Fanny

Grattis! :)

2012-10-17 @ 18:56:48
URL: http://fannylovisa.webblogg.se
Postat av: Bonnie

Grattis bästa Agnes! Du är bästa bloggerskan och du driver bästa bloggen!

2012-10-17 @ 19:43:41
URL: http://bouchons.blogg.se
Postat av: Felicia

Grattis på födelsedagen!
17 är bästa åldern, LOVAR!

2012-10-17 @ 21:31:46
URL: http://skippintown.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0