Sonia och jag

 
Min söndagskväll spenderar jag tillsammans med snyggsonia. Vi gör gifar och sånt bra. Äter lakritsglass, fotar och pratar med en söt pojke på facebookchatten. Kanske vi går och köper godis innan ICA stänger också. Ha en fin söndagkväll!
 
 
 
Agnes (och Sonia)

dagens fynd

 
Jag har verkligen haft fyndarlycka idag! Efter dagens Hela Människan-visit gick jag hem med en papperskasse full av nyinköpta loppissaker på armen. Ett par svarta höstkängor, två böcker, en svart polotröja, en pastellgul kofta, en vintagejacka med finaste knappdetaljerna och ett par guldiga örhängen. Allt för bara 120 kronor. Fyndarflyt gånger tusen!
 
 
 
 
 
 
Agnes.

sommar till höst

basker, Lindex barnavdelning för en massa år sedan
topp, ärvd
kjol och väska, second-hand
skor, Bianco
 
Jag finner mig alltid uppskatta årstidernas skiftningar något oerhört. Sepciellt då vinter går till vår och när sommar går till höst. Det sistanämnda kan vi väll konstatera att vi har kommit till nu. Strålande sol, men ändå en frisk kyla. Halsduk på och halsduk av. Gröna blad i träden går till gula blad på asfaltstrottoaren. Fräknar på näsan fast än sommarvärmen har lämnat oss. Jag gillar det.
 
 
 
 
 
 
 
Agnes.

agnesamalia

Som ni säkerligen har märkt så har jag inte bloggat så värst regelbundet sedan skolan började. Jag har helt enkelt haft andra ambitioner och prioriteringar. Jag har ingen som helst tanke på att lägga ner mig kära blogg, jag måste bara hitta ett system för att hinna med allt jag vill hinna med.
Hur som helst. Eftersom ni inte har fått reda på vad jag har gjort under den senaste tiden så tänkte jag att vi kör en snabbgenomgång av mitt augusti och början av september med hjälp av Instagram. Oh, Instagram. Förstår inte hur jag klarade mig förut.
 
 
 
1. Till att börja med blev jag med Iphone och några dagar senare av med Instagram-oskulden. Woop woop!
2.Skolan kom igång och därmed övandet. "All the things you are" blev första gitarrlåten.
3. Gitarren gjordes fin inför skolstarten.
4. Pappa och jag var söta och titta på Iron man en lördag.
 
 
 
1. Jag och min knäppbror en dag då det fortfarande var sommar och vi fikade på altanen.
2. Min andra, inte fullt så knäppa bror kom hem ett par dagar och jag fick en ny lampa och ett par WESC-hörlurar av honom. Glad blev jag!
3. Efter ett år av väntan fick vi äntligen våra Mac Book Pro datorer av skolan! Anna, Cissi och Emma var taggade som ni kan se.
4. Jag och min käresta i ett övningsrum på skolan.
 
 
 
1. Rebecka chillade i elevrummet och face-timeade med Josef som satt bredivd. Hemsk rundgång blev det.
2. Jag, kvällen innan landgången. Detta var min utstyrsel till vårat Spice-girlsnummer. Det och galen toffsfrisyr.
3. Fix inför landgången. Vi kånkade stolar, roddade och testade ljud. Kvällen blev riktigt lyckad!
4. Kvällen efter det var det dags för årets insparksfest. Precis innan festen kom jag till skolan, där i elevrummet hade pojkarna dataspelsförfest. Inget för mig kom jag fram till.
 
 
 
1. Emma, jag och Cissi på insparksfesten. Oh, det var en galet rolig kväll. Vi dansade non-stop!
2.En dag fick vi nya, ytterst välbehövda, möbler till elevrummet. De innan hade hål i klädnaden, spikar som stack ut lite här och var, och fläckar överallt.
3. Ännu lite mer övning. Här en sångläxa.
4. Jag, en morgon när jag struntade i att skriva idrottsuppsats och lyssnade på Emily Remler istället.
 
 
 
1. Fredag för en vecka sen och jag lyssnade på Bo Kaspers Orkester, bakade kladdkaka och peppade inför kräftskiva.
2. Hemma hos Clara på kräfskiva med fint folk.
3. Rebecka och Ida tillexempel.
4. När jag inte spelar, övar, fikar eller dansar försöker jag hinna med att läsa också. Just nu "Niceville", "Den gamle och havet" och "Animal Farm".
 
 
 
1. I lördags annordnade mina två bröder en minifestival på Kulturkammaren (mer om det senare). Oskar var pepp!
2. En svenskalektion blev jag så förfärligt sysugen och började skissa i min svarta antecknigsbok. Kanske en framtida kreation?
3. Jag längtade tillbaka till sommarlovet och skärgården.
4. Dagens second-handfynd! Fyra böcker av Agatha Christie (bästa höstläsningen!), en Selma Lagerlöf och så Hemingway. Det blev 30 kronor sammanlagt. inte illa!
 
Det var det. Ni får mer en gärna följa mig på instagram. Sök bara på "agnesamalia" så kommer jag fram!
 
Agnes.

fredag

I fredags tog jag på mig finklänning och klackskor och gav mig ut i höstsolen för att ta bussen till Clara. Det var kräftskiva på G.
 
När vi kom dit bjöd Clara på välkomstdrinkar och så hade hon ställt fram hembakta pajer. Mums!
 
Olle och Ida var där.
 
Kräftskivepynt och Bråviken.
 
Clara hade gjort så himla fint!
 
Värdinnan i svartvitt.
 
 
Tre sorters pajer, kräftor, sallad och bröd, omnomnom!
 
 
Så satt vi hela kvällen och pratade om musik, hen, youtube-klipp och annat viktigt. Kräfthattarna var på såklart!
 
Joel och Rebecka :)
 
Ida och Clara.
 
Det sa slurp, så låg allt det goda i våra magar!
 
Ida pratade inlevelsefullt om något väldigt intressant.
 
Sent bäddade vi golvet i gästhuset och låg och pratade till tidig morgon. Listade snyggaste tjejerna och snyggaste killarna som vi känner, bland annat. Nästa dag vaknade vi upp till sommar.
 
 
Clara bor så fint att jag funderar på att flytta in på heltid.
 
 
Go'frukost.
 
En morgonpigg Rebecka!
 
Sedan tackade vi Clara för en perfekt fredagkväll/lördagmorgon och tog bussen in till stan. Vad jag gjorde den resterande delen av lördagen får ni se sen!
 
Agnes.

prima ballerina

 
Idag började äntligen höstens balettkurs som jag ska gå på nu framöver. Jag har dansat balett i cirka ett år nu. Jag kan inte direkt påstå att jag är någon prima ballerina, men jag känner redan efter en gång hur bra jag mår av det. Alla tankar suddas ut och har jag innan gått omkring och haft ont i magen över prov, övning och andra seriösa ting under dagen så försvinner det så fort jag kommer in i danssalen. Just för att baletten är något som jag endast gör för att det är roligt, utan någon prestationsångest eller press inblandad, så är det så himla roligt! Min motsvarighet till meditation, ungefär.
 
 
 
 
 
Agnes.

TGIF

 
 
klänning, H&M
väska, second-hand
 
Iklädd min pudrigaste klänning styr jag nu stegen mot Clara för årets första kräftskiva tillsammans med fina vänner. Tror det kommer bli en alldeles perfekt inledning på en händelserik helg. Ha en fin fredag allihop!
 
Agnes.

RSS 2.0