luggen

Imorgon klipper jag lugg och hoppas på att huxflux bli såhär snygg.
 
 
Bilder från min pinterest.
 
Agnes.

min nya garderob

Genomtänkta klädval har under den senaste tiden varit det sista jag har tänkt på. Ganska så skönt ändå måste jag säga. Dels har jag inte orkat bry mig, dels har jag inte tyckt något i min garderob varit fint. Det brukar bli så på vintern. På sommaren är det bara att kasta på sig en klänning och så känner man sig finfin, men när snön lägger sig och minusgraderna dominerar så tappar jag all inspiration. Den senaste veckan har jag dock fått världens dille på Audrey Hepburn och hennes högabyxorfinakoftor-stil. Tänkte att jag skulle börja se ut såhär, med smala högmidjade byxor som slutar vi anklarna, långärmade koftor med hög ringning, blusar med fina slag, randiga tröjor, höga stentvättade jeans och nätta skor. Jag har även fått en smärre besatthet av fina underkläder.

 
Alla källor finns på min pintrest.
 
Agnes.
 

senaste tiden.

Som ni säkerligen har märkt så har jag varit borta från bloggen ett tag nu. Jag kan inte lova att det kommer bli så himla mycket bättre med uppdatering, men jag tänkte ändå att jag denna lördag skulle passa på att sammanfatta lite vad jag har gjort under tiden jag varit borta. Vi kikar lite på mitt Instagram helt enkelt.
 
Vi var och lyssnade på Pegaus som spelade på kulturhuset en kväll. Bra som alltid! Något annat bra var att Oskar och jag åkte till Stockholm en dag. Bilden till höger visar en sekund ur tågresan dit. Då var vi glada. Det var vi inte när vi tappade bort väskan som tågbiljetterna hem låg i. Tillslut hittade vi den som tur var, inne på Weekday.
 
Jag blev snabbt glad igen, för Bo Kaspers Orkester spelade låtar från sin nya skiva inne på NK.
 
Jag har övat mycket. Och dansat i natten. Bilden högst upp till höger är innan oktoberfesten i November, som vi tvåor fixade för musikgymnasiet. Galet lyckad kväll!
 
Min 12/12/12 12.12.12 bild. Vi övade inför ett luciatåg.
 
Jag och Sonia provade glasögon inne på Åhlens en dag. Bredvid ser ni Lara på våran hallmatta.
 
Min bror August kom hem från Nice för två veckor sedan, hurra! Bild två föreställer en av mina fina julklappar, nämligen Esperanza Spaldings andra skiva. Bara första skivan kvar, sen har jag alla!
 
Nyårsdagen och vi var trötta efter nattens bravader. Vi vaknade hemma hos Aron och beställde pizza och tittade på Nyårskonserten. Den perfekta första morgonen på 2013.

Jag heter Agnesamalia på instagram, bara att börja följa!
 
Agnes.

fem år

 
Hej på er! Under tiden jag har varit borta har min blogg gått och fyllt fem långa år. Visst, jag är inte lika aktiv i bloggen idag som jag en gång varit, men ett sådant jubileum får man ju bara inte låta gå förbi obemärkt. Så, grattis på 5-årsdagen i efterskott Rosetter! Hurra Hurra Hurra Hurra!
 

Agnes.

RSS 2.0