senaste tiden.

Som ni säkerligen har märkt så har jag varit borta från bloggen ett tag nu. Jag kan inte lova att det kommer bli så himla mycket bättre med uppdatering, men jag tänkte ändå att jag denna lördag skulle passa på att sammanfatta lite vad jag har gjort under tiden jag varit borta. Vi kikar lite på mitt Instagram helt enkelt.
 
Vi var och lyssnade på Pegaus som spelade på kulturhuset en kväll. Bra som alltid! Något annat bra var att Oskar och jag åkte till Stockholm en dag. Bilden till höger visar en sekund ur tågresan dit. Då var vi glada. Det var vi inte när vi tappade bort väskan som tågbiljetterna hem låg i. Tillslut hittade vi den som tur var, inne på Weekday.
 
Jag blev snabbt glad igen, för Bo Kaspers Orkester spelade låtar från sin nya skiva inne på NK.
 
Jag har övat mycket. Och dansat i natten. Bilden högst upp till höger är innan oktoberfesten i November, som vi tvåor fixade för musikgymnasiet. Galet lyckad kväll!
 
Min 12/12/12 12.12.12 bild. Vi övade inför ett luciatåg.
 
Jag och Sonia provade glasögon inne på Åhlens en dag. Bredvid ser ni Lara på våran hallmatta.
 
Min bror August kom hem från Nice för två veckor sedan, hurra! Bild två föreställer en av mina fina julklappar, nämligen Esperanza Spaldings andra skiva. Bara första skivan kvar, sen har jag alla!
 
Nyårsdagen och vi var trötta efter nattens bravader. Vi vaknade hemma hos Aron och beställde pizza och tittade på Nyårskonserten. Den perfekta första morgonen på 2013.

Jag heter Agnesamalia på instagram, bara att börja följa!
 
Agnes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0